Mahe Misosupp (Mugi), Eden Foods, 345 g
Miso pasta purk. kasutada säilitusainena toore kala küpsetamisel (pärast misoga kombineerimist säilib kala nädal aega). Seda kasutatakse vürtsika kastme valmistamiseks värsketele köögiviljadele, kastmetele. Misot lisatakse kalast, karpidest, merevetikatest ja köögiviljadest valmistatud supile. See hooajaline roog sisaldab ohtralt C-vitamiini, karotiini ja kiudaineid. Miso pasta on valgurikas, sisaldab letsitiini, glutamiinhapet, B-rühma vitamiini ja palju mikroorganisme, mis soodustavad seedimist, reguleerivad soolestiku tööd.
Keetmisviis:
tavaline misosupp: 2–3 ' tükid wakame lehti või 1 tl Eden wakame helbeid; 4 tassi vett; 1 väike sibul, õhukeselt viilutatud/kuubikuteks lõigatud; 1 porgand, tükeldatud; 1 1/2-2 spl. orgaaniline Hacho miso, lahustatud 2 spl vees või puljongis; 2 rohelist sibulat, peeneks hakitud
Lisakoostisained: tofu, kuivatatud tofu, shiitake, ürdid, daikon, lootos , kaalikas, porrulauk, nuudlid jne.
Loputage wakame, leotage 5 minutit külmas vees või lisage helbed otse Lase vesi keema. Lisage sibul ja wakame. Hauta 3 minutit. Lisage porgandid ja hautage 5 minutit. Lisage miso ja hautage 2 minutit. Kaunistage rohelise sibulaga.
Muud koostisained: oder, orgaanilised valged sojaoad, vesi, meresool, koji (Aspergillus) .
Serveerimine: 1 spl (17g) | ||
Portsjonit konteineri kohta: 20 | ||
portsjoni kohta | % päevane väärtus* | |
kalorid | 25 | |
Rasvade kalorid | 5 | |
Rasvad kokku span> | 0,5 g | 1% |
Küllastunud rasvhapped | 0,2 g | 0% |
Transrasvad | 0 g | |
kolesterool | 0 mg | 0% |
naatrium kaalium | 640 mg 60 mg | 27%
|
Süsivesikud kokku | 4 g | 1% |
Kiudained | <1 g | 2% |
Suhkrud | 1 g | |
Valk | 2g | 4% |
A-vitamiin | 0% | |
C-vitamiin | 0% | |
Kaltsium | 2% | |
Raud Riboflaviin B2 |   ; | 2% 4% |
* Päevane vajadus, mis põhineb 2000-kalorisel dieedil. |
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele