Arvustused kaupluse Biotus kohta

Näita rohkem
Светлана Ситникова
Дякую Вам за гарні пропозиції! Обслуговування якісне! Я рекомендую! Сподобалась оперативність та якість обслуговування! ГОЛОВНЕ ПОПЕРЕДИЛИ ПРО ТЕРМІНИ ПРИДАТНОСТІ! А ЦЕ ПОРЯДНІСТЬ ! (Отзыв написан 04.12.2022)

Vastus

І Вам велике спасибі за гарні слова
Кристина
Замовляю вже не вперше, все як завжди Супер ???? (Отзыв написан 04.12.2022)

Vastus

Нам теж приємно мати справу з такою позитивною людиною, як Ви
Дмитро
Рекомендую цей сайт та магазини. В цьому інтернет -магазині я купю собі вітаміни, частенько щось новеньке підключаю, але багато чого просто купую постійно - це кальцій та омега. Іноді беру протеїн. Завжди все якісне та свіже. Дякую та рекомендую. (Отзыв написан 26.11.2022)

Vastus

Дякую, Дмитро, приємно читати справедливий відгук
Женя
високий рівень обслуговування у магазині. подобається ваш асортимент (Отзыв написан 25.11.2022)

Vastus

Дякую!!!
Валентина
Продукт був доставлен дуже бистро, дуже приємний персонал. Дякуємо за професіоналізм (Отзыв написан 23.11.2022)

Vastus

А Вам, Валентина, дякуємо за відгук
Богдана
Рекомендую продукцію від Нау Фудс та сайту Біотус. Добре працюють та продукція вся класна! (Отзыв написан 23.11.2022)

Vastus

Дякую за рекомендацію!!!!
Валентина
Хочу подякувати дівчатам з офісу за підбір правильного пробіотика. Щиро кажучи від асортименту я трохи розгубилася...))) але консультант терпляче мені допомогла зробити правильний вибір, оформити та сплатити. Здивувалася, але вранці я вже отримала СМС, що моя посилка доставлена ​​на найближче відділення Нової пошти. упаковано все було правильно, термін придатності величезний. Дякую! Ви тепер мій улюблений інтернет-магазин! З повагою Валентина (Отзыв написан 23.11.2022)

Vastus

Я Вам вдячна за таку оцінку нашої роботи.
Віктор
Швидко доставили, навіть здивувався. Начебто тільки замовлення оформив, а наступного дня забрав уже. Це дуже зручно та швидко (Отзыв написан 21.11.2022)

Vastus

Дякую, Віктор!
Ніна Полторацька
Дякую за чудове обслуговування. Швидко, вчасно, чесно в плані ціни. Продукція вся одна із найкращих, зараз тільки її й купую. (Отзыв написан 21.11.2022)

Vastus

Незважаючи на всі сьогоднішні складності, намагаємось працювати найкраще.
Ирина
Добрый день. Хочу поблагодарить Оператора Аню за внимание, вежливость и оперативность. И компании респект. Быстро отвечают на звонки, консультируют, оформляют и высылают заказ. Заказываю не первый раз, довольна. Операторы работают и в выходные, что весьма кстати, когда нужно быстро. Отдельно благодарю, что высылаете Укрпоштой. Спасибо! Молодцы! (Отзыв написан 20.11.2022)

Vastus

Как приятно читать такие слова. Ваш прекрасный отзыв я передала начальнику отдела продаж для реагирования.
Вікторія
Усим задоволена.Дякую за швидке відправлення!!! На сайті актуальний асортимент, вдячна за консультування щодо товару. (Отзыв написан 17.11.2022)

Vastus

Дякую за приємні слова. Зараз приймати вітаміни - особливо актуально.
Маргарита
отличный сервис (Отзыв написан 13.11.2022)

Vastus

Спасибо, Маргарита!
Ваня
Величезний плюс! Це швидка доставка та чітка консультація з аналогами. Дякую. Рекомендую цей сайт. (Отзыв написан 12.11.2022)

Vastus

Дякую за рекомендацію
Яна
Вже не вперше користуюся послугами магазину, радує швидка доставка та якість вітамінів! (Отзыв написан 10.11.2022)

Vastus

Приємно читати такий відгук. Дякую, Яна.
Юра
Все быстро. Товар качественный. Рекомендую. (Отзыв написан 08.11.2022)

Vastus

Спасибо, Юрий!
Надия
Препарат отправили очень быстро, качественно абсолютно все. Буду заказывать ещё. Все на высшем уровне, рекомендую!! (Отзыв написан 07.11.2022)

Vastus

И нам приятно было с Вами сотрудничать.
Татьяна
Спасибо за оперативную доставку и прекрасный витамин, покупала по рекомендации, улучшилось общее состояние организма, буду вас рекомендовать. (Отзыв написан 05.11.2022)

Vastus

Спасибо, Татьяна!
Анатолий
Большое спасибо все быстро оформили. У вас хорошие грамотные работники. Я всегда буду с вами работать. (Отзыв написан 02.11.2022)

Vastus

Спасибо, Анатолий, за высокую оценку нашей работы.
Світлана Пастущак
Вітаміни прийшли швидко, склад хороший. Дякую! (Отзыв написан 29.10.2022)

Vastus

І Вам велике спасибі за гарні слова.
Михайло
Швидка доставка та приємні ціни. Хороша альтернатива iherb. Все прийшло швидко і в гарному стані (Отзыв написан 27.10.2022)

Vastus

Дякую, Михайло, за приємні слова
Анна
Все отримала швидко. Товар той що замовила (Отзыв написан 27.10.2022)

Vastus

Ми стараємося тільки так обслуговувати наших клієнтів
Тимофей Рекун
Рекомендую. Цена, качество, что ещё.. Заказ отправили быстро. Без происшествий, всё как и было описано. (Отзыв написан 27.10.2022)

Vastus

Спасибо Вам за покупку и хороший отзыв о нашей работе
Тетяна
Роботою працівників задоволена. Товар отримала вчасно без затримок. (Отзыв написан 26.10.2022)

Vastus

Дякую, Тетяно, за гарні слова.
Станислав Швачкин
Лучший сервис в Украине. Давно пользуюсь сервисом Биотус, всегда все в оригинале и цены не хуже чем на Американских площадках. Очень доволен рекомендую. Спасибо за акции и скидки , очень помогают экономить в это не простое время. (Отзыв написан 26.10.2022)

Vastus

Ваш отзыв, Станислав, лучший на нашем сайте. Большое спасибо.
Näita rohkem

Kuidas hindate poodi?

Lisage oma arvustus

Tagasiside kuvatakse pärast modereerimist.