Miso supp (orgaaniline), Edward & Sons, 7 portsjonit, igaüks 7,2 g
Miso pasta purk. kasutada säilitusainena toore kala küpsetamisel (pärast misoga kombineerimist säilib kala nädal aega). Seda kasutatakse vürtsika kastme valmistamiseks värsketele köögiviljadele, kastmetele. Misot lisatakse kalast, karpidest, merevetikatest ja köögiviljadest valmistatud supile. See hooajaline roog sisaldab ohtralt C-vitamiini, karotiini ja kiudaineid. Miso pasta on valgurikas, sisaldab letsitiini, glutamiinhapet, B-rühma vitamiini ja palju mikroorganisme, mis soodustavad seedimist, reguleerivad soolestiku tööd.
Valmistamisviis: lisage ühe ümbriku sisu 200 g kuuma veele. Segage. Naudi!
Vihje: valmistamisel Kodus saate maitse ja toitainete sisalduse lisamiseks kasutada aurutatud köögiviljadest järelejäänud vett.
Muud koostisosad: külmkuivatatud orgaaniline miso (orgaaniline sojaoad, kultiveeritud orgaaniline riis, meresool) külmkuivatatud orgaaniline tofu (vesi, orgaanilised sojaoad, kaltsiumsulfaat, magneesiumkloriid, orgaaniline sibulapulber, pärmiekstrakt, orgaaniline sibul, seened, seened pulber, mahepetersell, roheline sibul.
See supp sisaldab sisaldab portsjoni kohta 68% rohkem naatriumi kui juhtivate lahustuvate misosuppide kaubamärkide keskmine.
Kui teil on koostisainete suhtes tundlikkus selle toote puhul veenduge, et see toode vastaks teie toitumisjuhistele.
Serveerimine: 1 ümbrik (7,2 g) | ||
Portsjonid konteineri kohta: 4 | ||
Portsjoni kohta | % päevane väärtus* | |
kalorid | 25 | |
Rasvast saadud kalorid | 5 | |
Kokku rasv | 1 g | 1% |
Küllastunud rasvad | 0 g | 0% |
Transrasvad | 0 g | |
kolesterool | 0 mg | 0% |
naatrium | 270 mg | 11 % |
Süsivesikuid kokku | 3 g | 1 % |
Kiudained | <1 g | 3% |
Suhkrud | <1 g span> | |
Valk | 2 g | |
A-vitamiini | 2% | |
C-vitamiin | 2% | |
Kaltsium | 2% | |
Raud | 4% | |
* Päevane vajadus, mis põhineb 2000-kalorisel dieedil. |
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele