K-vitamiin, Solgar, 100 mcg, 250 tabletti
K-vitamiin on rasvlahustuv vitamiin.
Tavaliselt kasutatakse verejooksu, maksahaiguse või antibiootikumide pikaajalise kasutamise riski vähendamiseks. Suurem osa sellest vitamiinist lehtköögiviljades (igasugused salatid ja kapsas). Pange tähele, et toiduainete külmutamine võib vitamiini hävitada. Seda leidub ka kanamunades, kalaõlis, piimas ja piimatoodetes, sea- ja veisemaksas, rohelistes hernestes, sparglis, kõrvitsas, tomatis, kurgis, suvikõrvitsas, teraviljas, sojaoas ja oliiviõlis.
Ainult pool. K-vitamiini päevane annus tuleb meile koos toiduga. Ülejäänu toodavad soolebakterid (hea soolefunktsiooniga). Kuid reeglina on selle varud meie kehas väga väikesed.
Toidulisandina on K-vitamiin saadaval tablettidena, kapslitena ja ka vedelal kujul.
>Soovitatav päevane kogus täiskasvanutele 60-120 mcg, lastele (olenevalt vanusest) 10-60 mcg.
Kasutamine: 1 tablett päevas koos toiduga.
Vabu: gluteeni, nisu, piima, soja, pärmi, suhkrut, naatriumi, kunstlikke lisaaineid, magusaineid, säilitusaineid ja värvaineid.
Hoiatused. hoida kuivas, jahedas lastele kättesaamatus kohas. Ärge kasutage, kui kaitserõngas on katki või puudub. Kui olete rase või toidate last rinnaga, konsulteerige enne kasutamist arstiga.
Muud koostisained: dikaltsiumfosfaat, mikrokristalne tselluloos, taimne steariinhape, taimne tselluloos, stearaat taimne magneesium.
Koostis | ||
Serneering: 1 tablett | ||
portsjoni kohta | % DV | |
K-vitamiin  ; | 100 mcg | 125% |
Kaltsium (dikaltsium fosfaat) | 45 mg | 5% |
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele