Turbinado (roosuhkur), Turbinado suhkur, Bob's Red Mill, 793 g
Turbinado suhkur on kasulik magusaine, mis on valmistatud esmaklassilisest suhkruroost. Toorsuhkur on jämedateraliste merevaiguvärvi kristallide välimusega. Suhkru valmistamisel töödeldakse suhkruroost saadud mahla ja aurustatakse sellest aeglaselt vesi, mis põhjustab selle kristalliseerumist. Kuivatusprotsessi lõpuleviimiseks tsentrifuugitakse kristalle turbiinides või tsentrifuugis. Suur osa melassist eemaldatakse auru või veega. Selle kuivade ja lahtiste suurte kristallide värvus on helekuldsest pruunini. Põhimõtteliselt on see sama, mis pestud toorsuhkur ja sõna turbinado ise tähendab "turbiiniga töödeldud", see tähendab tsentrifuugis. Mõned peavad turbinado suhkrut tervislikumaks kui teised magusained, kuna see läbib vähem töötlemist ja säilitab rohkem suhkruroomahlas leiduvaid toitaineid. Tootmismeetodi tõttu sobib see veganitele, kuna suhkur ei sisalda loomseid saadusi. Suhkur sisaldab: kaltsiumi, magneesiumi, fosforit, vähesel määral naatriumi. Toiduvalmistamisel kasutatakse roosuhkrut erinevate roogade küpsetamisel ja valmistamisel, kuid arvestada tuleb selle kõrge õhuniiskusega. Tootjad soovitavad seda hoida õhukindlas anumas jahedas ja pimedas kohas.
Roosuhkrul on iirise maitse. Magusaks ja krõmpsuvaks puistake küpsistele, muffinitele, muffinitele või pirukatele turbinado suhkrut. See jäme suhkur sobib ideaalselt kohvi, tee või teravilja magustamiseks. Kasutage oma lemmikjookides ja -retseptides. Biotuse veebisaidil saate seda mitte ainult osta, vaid ka tutvuda toodetega, saada täielikku teavet meie konsultantidelt.
Bob's Red Mill, Turbinado Sugar
Kasutus:
Šokolaadimandlid: ½ tassi šokolaaditükke; 2 tassi kuivatatud terveid mandleid; 1 spl Turbinado suhkrut; ½ teelusikatäis soola;
- 1 spl kakaopulbrit;
- ½ teelusikatäis jahvatatud kaneeli (valikuline);
- 1/8 tl tšillipulbrit (valikuline).
Sulata šokolaaditükid mikrolaineahjus umbes 2–3 minutit, segades iga 30 sekundi järel. Lisage mandlid ja segage šokolaadi katmiseks. Lisage suhkur ja sool ning segage hästi. p>
Laota mandlid küpsetusplaadile küpsetuspaberile ja jäta umbes 5 minutiks toatemperatuurile.
Tagasta mandlid kaussi.  ;Lisage kakaopulber ja vürtsid ning segage hästi. Säilitage õhukindlas anumas. servinguid 8.
Dmuud koostisosad: roo suhkur.
span>
Kõige parem on külmutada või külmutada.
Koostis : | ||
Terveering: 1 teelusikatäis (5 g) | ||
Portsjonid konteineri kohta: 159 | ||
Üks portsjon | % päevasest vajadusest* | |
Kalorid | 20 | |
Rasvast saadud kalorid | 0 | |
Rasvad kokku | 0 g | 0% |
Transrasv | 0 g | |
Monoküllastunud rasv | 0 g | 0% |
Polüküllastumata rasvad | 0 g | |
kolesterool | 0 mg | |
Kaalium | 0 mg | 0% |
Kokku süsivesikud | 5 g | 2% |
Kiudained Suhkur | 0 g 5 g | 0%
|
Valk | 0 g | 0% |
A-vitamiin | 0% | |
C-vitamiin span> | 0% | |
Kaltsium | 0% | |
raud   ; | 0%
| |
* Päevane väärtus põhineb 2000-kalorisel dieedil. Sõltuvalt teie kalorivajadusest võib teie päevane tarbimine olla suurem või väiksem. |
kalorid: | 2000 | 2500 | |
Rasv kokku | vähem kui | 65 g | 80 g |
Rasv | Vähem kui | 20 g | 25 g |
kolesterool | vähem kui | 300 mg | 300 mg |
Naatrium | Vähem kui | 2400 mg | 2400 mg span> |
Süsivesikud kokku | > | 300g | 375g |
Kiudained | 25 | 30 g |
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele