Roosuhkur, Rapuntsel, mahe, 680 g
Orgaaniline roosuhkur, Rapunzel, orgaaniline täisroosuhkur
roosuhkur (roosuhkur) on tervislik magusaine esmaklassiline suhkruroog. Karamelli varjundiga kuldsed kristallid annavad hämmastava magususe. See on ideaalne koostisosa kookide, küpsiste, pirukate ja küpsetiste küpsetamiseks. Suurepärane kohvi, tee ja teraviljade magustamiseks. Seda saab kasutada valge suhkru üks-ühele asendajana. Toorsuhkur on jämedateraliste merevaiguvärvi kristallide välimusega. Suhkru saamiseks töödeldakse suhkruroost saadud mahla ja aurustatakse sellest aeglaselt vesi. See protsess viib selle kristalliseerumiseni. Kuivatusprotsessi lõpuleviimiseks tsentrifuugitakse kristalle turbiinides või tsentrifuugis. Suur osa melassist eemaldatakse auru või veega. Selle kuivade ja lahtiste suurte kristallide värvus on helekuldsest pruunini. Roosuhkru tootmismeetod muudab selle sobivaks veganitele, kuna suhkur ei sisalda loomseid saadusi. Suhkur sisaldab: kaltsiumi, magneesiumi, fosforit, vähesel määral naatriumi. Toiduvalmistamisel kasutatakse roosuhkrut erinevate roogade küpsetamisel ja valmistamisel, kuid selle kõrge õhuniiskusega tuleb arvestada. Tootjad soovitavad seda hoida õhukindlas pakendis jahedas ja pimedas kohas. Roosuhkrul on iirise maitse. Puista küpsistele, muffinitele, muffinitele või pirukatele magusaks ja krõmpsumiseks suhkrut. Seda saab kasutada oma lemmikjookides ja retseptides. Biotuse veebilehel saate seda mitte ainult osta, vaid ka tutvuda toodetega, saada täielikku teavet meie konsultantidelt.
Taotlemine
Rapuntseli küpsisedKoostisosad:1 baar Woodstock Farmsi orgaaniline või (sulatatud)1 tass Rapuntsel Orgaaniline roosuhkur1/2 tassi Rapunzel orgaanilist kakaopulbrit2 lahtiklopitud muna1 tass orgaanilist jahu1 tl vanilliini1 tass Woodstock Farmsi kreeka pähkleid (valikuline)1/4 tl meresoola1/2 tassi Rapunzel tumeda šokolaadi laastudKuumutage ahjus kuni 190 C°. Määri ja jahuga 23 cm x 23 cm ahjuplaat, sega suures kausis suhkur, kakaopulber, sulavõi, sool ja vanill. Lisa munad ja sega. Lisa jahu, seejärel pähklid ja šokolaaditükid. Sega, kuni saad homogeense segu. Vala küpsetusplaadile ja küpseta 20–25 minutit.
Koostisosad
Orgaaniline, rafineerimata täisroosuhkur.Võib sisaldada jälgi nisu .
Rafineerimata ja pleegitamata roosuhkur | |
Rapuntsli suhkur | Muud suhkrud |
Purustatud suhkruroo vartest tehakse komposti, mitte ei põletata | Presitud suhkruroog |
Filtreeritud | Filtreeritud |
Kuivatatud | eemaldatud |
vaakumpressitud span> | |
Tsentrifuugiga puhastatud | |
kangendatud suhkruroo mahl | |
span> | |
Sõelutud | Lisakamber |
Osa või kogu melass eraldatakse suhkrupõhjast ja rafineeritakse või pleegitatakse |
Koostis: | ||
Terveering: 1 tl (5g) | ||
Portsjonid konteineri kohta: 170 | ||
Üks portsjon | % päevasest vajadusest* | |
Kalorid | 15 | |
Rasvast saadud kalorid | 0 | |
Rasvad kokku | 0 g | 0% |
Transrasv | 0 g | |
Monoküllastunud rasv | 0 g | 0% |
Polüküllastumata rasvad | 0 g | |
kolesterool | 0 mg | |
Kaalium | 0 mg | 0% |
Kokku süsivesikud | 4 g | 1% |
Kiudained Suhkur | 0 g 4 g | 0%
|
Valk | 0 g | 0% |
A-vitamiin | 0% | |
C-vitamiin | 2% | |
Kaltsium | 0% | |
Raud | 11% | |
* Päevane väärtus põhineb 2000-kalorisel dieedil. Sõltuvalt teie kalorivajadusest võib teie päevane tarbimine olla suurem või väiksem. |
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele