Vadakuproteiin, banaani maitse, (loomne vadakulihaste toit), universaalne toit, 128,6 g
Universal Nutritioni vadakuvalgu banaanimaitse (loomne vadakulihastoit) on praegu olemasolev kvaliteetne vadakukompleks. Täiustatud vadakuvalgu isolaadi, lisatud seedeensüümide ja hämmastava maitsega valgupulber. Valk on kergesti seeditav ja sobib kasutamiseks dieettoitmisel, lihaste kasvatamisel ja rasvapõletusel. Sari Animal Whey Muscle Food on ülim valguallikas, mis aitab säilitada lihasmassi, täiendada treeningjärgseid toitaineid ja rahuldada oma magusaisu, kartmata kaalus juurde võtta. Toode on loodud professionaalsete kulturistide tegelikke vajadusi ja soove arvestades.
Vadaku valk – töödeldud piimast saadud valkude segu. See on parim valk, mida kasutatakse lihaste kasvatamiseks ja rasvapõletuseks. Vadak sisaldab laktoosi, laktalbumiini ja mineraalaineid. Lehmapiimavalk sisaldab 20% vadakut ja 80% kaseiini. Vadak sisaldab 10 valkuuut ainet: need on immunoglobuliinid, veise seerumi albumiin, alfa-laktalbumiin, beeta-laktoglobuliin ja madalamad peptiidid (ensüümid): lüsosüüm (muramidaas), laktoperoksüdaas ja laktoferriin . Vadak Valk – võib-olla kulturistide ja professionaalsete sportlaste kõige elementaarsem toiteelement, see on populaarne tervislike eluviisidega inimeste seas, kuna see on hea immunostimulant. Selles on ka suur hulk aminohappeid.
Valem sisaldab täiuslikku kombinatsiooni valkudest, asendamatutest aminohapetest ning madalast rasva- ja süsivesikusisaldusest. Valk on täiendav allikas toiduvalgud sportlastele, kulturistidele. Kogu üksikasjaliku teabe ravimi kohta leiate veebisaidilt: Biotus. Toidulisand on madala kalorsusega ja samal ajal – kõrge toiteväärtus.
Soovitatav kasutus: segage 1 lusikas 200 g lõssi või muu joogiga. Selle saavutamiseks parimate tulemuste saamiseks kasutage blenderit või šeikerit. Treeningupäevadel kasutage 2 või enam portsjonit pärast treeningut või alati, kui vajate rohkem valku. Maitse suurendamiseks kasutage segamisel vähem vedelikku. p>
Teised koostisained: Loomse vadakukompleks [mikrofiltreeritud vadakuvalgu isolaat, ultrafiltreeritud vadakuvalgu kontsentraat (piim)], looduslikud ja kunstlikud banaani- ja vanillimaitseained (kollane nr 5 ja 6), letsitiin (soja), tsellulooskummi, (papaiin, bromelaiin). Valmistatud GMP rajatises või seadmetes, mis töötlevad piima, soja, mune, maapähklid, pähklid, kala, karbid ja nisu.
Olge ettevaatlik. võtta raseduse ja imetamise ajal, võtta teisi ravimeid.
Enne selle toote kasutamist pidage nõu oma arstiga. Ei ole mõeldud kasutamiseks alla 18-aastastele isikutele. Teatud spordiliidud võivad selle toote kasutamise keelata. Sportlased peaksid enne kasutamist alati nõu pidama. Hoida lastest eemal. Säilitage seda toodet kohas, kus jahedas ja kuivas kohas, eemal kuumuse, niiskuse ja päikesevalguse allikatest. Ärge ületage soovitatud annust.
Grammi aminohappeid vadaku portsjoni kohta.Tüüpiline aminohapete profiil
Koostis: | ||
Portsjonid: 1 lusikas (32,16 g) | ||
Portsjonid konteineri kohta: 4 | ||
Üks portsjon | % päevast nõue* | |
kalorid | 121 | |
Rasvade kalorid | 9 | |
Rasvad kokku | 1 g span> | 2% |
Küllastunud rasv | 0,5 g | 3% |
Transrasvad span> | 0 g | |
kolesterool span> | 31 mg | 10% |
Naatrium Kaalium | 146 mg 191 mg | 6% 6% |
Süsivesikud kokku | 3 g | 1 % |
Kiudained | 0 g | 0% |
Suhkur | 1 g | |
Valk | 25 g | 50% |
A-vitamiin | 0% | |
C-vitamiin | 0% | |
Kaltsium | 13% | |
Raud | 2% | |
fosfor | 8% | |
Magneesium | 5% | |
Riboflaviin | 13% | |
Kloor | 4% | |
* Päevane väärtus põhineb 2000-kalorisel dieedil. Sõltuvalt teie kalorivajadusest võib teie päevaraha olla suurem või väiksem . |
alaniin | 1200 mg |
arginiin | 585 mg |
asparagiinhape | 2600 mg |
Tsüstiin | 630 mg |
Glutamiinhape | 3000 mg |
Glütsiin | 465 mg |
Glutamiin | 1100 mg |
Histidiin | 495 mg |
Iso leutsiin | 1500 mg |
Leutsiin | 2700 mg |
Lüsiin | 2200 mg |
metioniin | 525 mg |
Fenüülalaniin | 850 mg |
proliin | 1400 mg |
seriin | 1100 mg |
Treoniin | 1600 mg |
Trüptofaan | 420 mg |
Türosiin | 750 mg |
Valiin | 1400 mg |
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele