Leib + Pitsa segu, King Arthuri jahu, gluteenivaba, 517 g
Leiva- ja pitsasegu, leib + pitsasegu, kuningas Arthuri jahu on lihtne ja lihtsalt valmistatav gluteenivaba segu. Gluteenivaba segu annab võimaluse mitte loobuda oma lemmikküpsetistest ja sobib kõigile, nii gluteenitalumatusega inimestele kui ka tervisliku eluviisi ja toitumise poole püüdlejatele. Gluteenivabast segust valmistatud küpsetised seedivad seedetraktis kergesti ega tekita puhitust ega ebamugavustunnet. Gluteenivaba segu avaldab positiivset mõju ka kehale, võib aidata stimuleerida soolestikku, eemaldada toksiine ja jääkaineid, vähendada kaalu ning samuti ei tekita see suhkru hüppeid. King Arthuri jahuseguga ei ole leib ja pitsa mitte ainult väga maitsvad, vaid ka tervislikud, ilma teralisuse ja järelmaitseta, mida ei saa eristada nisujahust küpsetamisest.
On Biotuse veebisaidil saate mitte ainult tooteid osta ja nendega tutvuda, vaid saada ka täielikku teavet meie konsultantidelt.
King Arthuri jahu, leiva + pitsasegu, gluteenivaba, 18,25 untsi (517 g) ).
Soovitatav kasutus:
Pitsatainas – 2 pitsa jaoks
Vajate:
1 ¾ tassi leiget vett (35°C),
4 supilusikatäit taime- või oliiviõli, lisaks veel pannidele,
3 suurt muna (toatemperatuuril)
Valmistamine:
1. Vahusta vesi, või ja munad elektrimikseriga. Vahusta 1 kl segu ja pärm. Lisage ülejäänud segu 1 tassi kaupa, kraapides kausi põhja ja külgi ning vahustage 30 sekundit. Kui kogu segu on lisatud, vahusta keskmisel-suurel kiirusel veel 2 minutit.
2. Kata kilega ja lase 30 minutit kerkida.
3. Määri kaks ahjuplaati või pitsavormi võiga. Tõsta igale pannile lusikaga pool pehmest kleepuvast taignast. Nirista peale õli ja rulli iga kook 30–35 cm ringiks või ovaalseks.Lase kookidel kaaneta 30 minutit kerkida, samal ajal kui ahi on eelsoojendatud 200°C-ni.
4. Küpseta kooke, kuni ülemine osa on tahenenud ja põhi hakkab pruunistuma, 8–12 minutit. Võta ahjust välja ja kaunista vastavalt soovile. Küpseta veel 6–10 minutit, kuni põhi on pruunistunud ja täidis on läbi küpsenud.
Võileivaleib – 1 päts
Vaja läheb:4 spl vahustatud võid* või taimeõli,
1 ¾ tassi sooja piima* (35°C),
3 suurt muna (toatemperatuuril).
Valmistamine:
1. Vahusta või, piim ja munad. Vahusta pärm ja 1 tass segu. Lisage järelejäänud segu 1 tassi kaupa, kraapides kausi põhja ja külgi ning vahustades iga kord keskmisel-suurel kiirusel 30 sekundit. Kui segu lisamine on lõpetatud, vahusta keskmisel-suurel kiirusel 2 minutit. Kata kilega ja lase 30 minutit kerkida.
2. Õhu vabastamiseks segage. Tõsta taigen lusikaga kergelt võiga määritud 20x13cm leivavormi, silu pind ja jäta keskosa kumeraks pätsi kujuliseks. Kata lõdvalt ja lase kerkida, kuni need ulatuvad 2,5 cm panni servast välja, 20–40 minutit.
3. Küpseta eelkuumutatud 180°C ahjus kuldpruuniks 50–60 minutit. Eemaldage vormist ja jahutage restil.
Pagari näpunäide: Parima tekstuuri ja mahu saavutamiseks soovitame tungivalt kasutada elektrilist saumikserit või labadega mikserit. valmistage see segu ette.
* Mittepiimatoodete puhul kasutage 1/4 tassi taimeõli ja 1 1/2 tassi sooja vett.
Muud koostisosad: koosleivaseguga: spetsiaalne jahusegu (riisijahu, tapiokitärklis), tapiokitärklis, kartulitärklis, roosuhkur , emulgaator (mono- ja diglütseriidid), sool, ksantaankummi, vitamiinide ja mineraalide segu (kaltsiumkarbonaat, niatsiinamiid (vitamiin B3), redutseeritud raud, tiamiinvesinikkloriid (vitamiin B1), riboflaviin (vitamiin B2), ensüümid. Pärm: pärm, sorbitaanmonostearaat, askorbiinhape. Piimavabad tooted*
Hoiatus. Ärge sööge toorest segu, tainast ega tainast.
Portsjoni suurus: 3 supilusikatäit segu (30 g) | ||||
Portsjonid konteineri kohta: 16 | ||||
| Segamisel | % päevasest vajadusest** | Toiduvalmistamisel | % päevasest vajadusest** |
kalorid | 110 | 160 | ||
Rasvad kokku | 1g | 1% | 5 g | 6% |
Küllastunud rasv | 0,5 g | 3 % | 3 g | 15% |
Transrasv | 0 g | 0 g | ||
Kolesterool | 0 mg | 0% | 45 mg | 15% |
naatrium | 190 mg | 8 % | 210 mg | 9% |
Süsivesikud kokku | 25g | 9% | 27 g | 10% |
Kiudained | 0 g | 0% | 0 r | 0% span> |
Kogu suhkur | 2 r | 3 g | ||
Sisaldab lisatud suhkruid | 2 g | 4% | 2 g | 4% |
Valk | 1 g | 3 g | ||
D-vitamiin | 0 mcg | 0% | 0,5 µg | 2% |
Kaltsium | 60 mg | 4% | 100 mg | 8% |
Raud | 1,7 mg  ; | 10% | 1,8 mg | 10% |
Kaalium | 30 mg | 0% | 80 mg | 2% |
tiamiin | 0,24 mg | 20% | 0,25 mg | 20% |
riboflaviin | 0,14 mg | 10% | 0,23 mg | 20% |
niatsiin | 1,8 mg | 10% | 2,2 mg | 15% |
** Päevase väärtuse protsent põhineb 2000 kalorisisaldusega dieedil. |
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele