Rukkileiva segu, Bob's Red Mill, 481 g
Rukkileib (segu) – see on valmis segu leivaküpsetamiseks kodus (leivamasinas või käsitsi). Täistera rukkileib on sügav, südamlik ja erilise maitsega, mis on muutnud selle populaarseks läbi ajaloo. See jääb Ida-Euroopa ja Skandinaavia põhitoiduks, kus talub külma ilmaga paremini kui teised teraviljad. Traditsioonilisel viisil valmistatud rukkileiba võib süüa juustu, suitsukala, vorsti või muude toodetega. Kodus rukkileiva küpsetamine pole kunagi olnud nii lihtne! Rukkileiva segu on hea kiudainete, aga ka kaltsiumi, raua, fosfori ja teiste kasulike mikroelementide, vitamiinide, sh foolhappe ja riboflaviini allikas. Rukis. sisaldab kiudaineid, valku, vitamiine ja mineraalaineid.
Rukkileiva segu võimaldab valmistada täiuslikku, toitvat ja suurepärase maitsega leiba.
Täisteratooted on teie tervise jaoks hädavajalikud. Täisteratoodete hulka kuuluvad: kliid, endosperm ja idud. See sisaldab palju kiudaineid, olulisi vitamiine, mineraale ja fütotoitaineid. Selle ja paljude teiste täiskasvanute ja laste tervisele kasulike toodete kohta saate lisateavet Biotuse veebisaidilt.
Bobi punane veski, rukkileiva segu
Töötmisviis: leivamasina jaoks või käsitsi
1 1/8 tassi sooja vett masinas lisage kott pärmi. Seejärel lisage rukkikoti sisu Bread Mix ja 2 supilusikatäit rapsi (või mõnda muud) õli. Lülita masin leivaküpsetusrežiimile. Lülitage masin sisse.
Hoidke kõige parem külmkapis või sügavkülmas.
Segage käsitsi küpsetamiseks või tavaliste ahjude jaoks  ;( sellest pakist saab 1 pätsi)
Lisage segule pärmi paki sisu. Segage rukkileiva segu, 2 spl rapsi (või muud) õli ja 1 1/8 tassi sooja vett. Sõtku 8–10 minutit jahusel pinnal. Pane tainas kaussi, kata ja lase soojas kohas kerkida (ca 1 1/2 tundi). Lase tainas käega alla, kata kaanega ja lase uuesti kerkida (ca 30 - 40 minutit) 45 min. Küpseta 190 kraadi juures 30 - 40 minutit. Pöörake pannid ümber, katke rätikuga ja jahutage enne viilutamist.
Muud koostisosad: Rikastatud Pleegitamata jahu (nisujahu, odrajahu, niatsiin, raud, tiamiin, riboflaviin ja foolhape), tume rukkijahu, täistera nisujahu, hele rukkijahu, rukkijahu, kondenseeritud suhkruroo mahl, gluteen, lõssipulber, aktiivne kuiv pärm, meresool (magneesiumkarbonaat), köömned, jahvatatud köömned, sojaletsitiin.
Koostis: | ||
Serveerimine: 1/2 ( 37g kuivsegu) | ||
Portsjonid konteineri kohta: 13 | ||
Portsjoni kohta | %Daily Value* | |
kalorid | 150 | |
Rasvast saadud kalorid | 25 | |
Rasva üldkogus | 3g | 5% |
Küllastunud rasv | 0 g | 0% |
Transrasvad | 0 g | |
kolesterool | 0 mg | 0% |
Naatrium | 210 mg | 9% |
Süsivesikud kokku | 25 g | 8 % |
Kiudained | 3 g | 12% |
SUHKUR | 4 g | |
Valk | 6 g | |
A-vitamiin | 0% | |
C-vitamiin span> | 0% | |
Kaltsium | 4% | |
raud | 8% | |
* Päevane vajadus toitumise põhjal 2000 kalori kohta. Sõltuvalt teie kalorivajadusest võib teie päevaraha olla suurem või väiksem. |
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele