Rukis (täistera), Bob's Red Mill, mahe, 793 g
Rukist kasutavad paljud Põhja-Euroopa ja Venemaa rahvad leiva ja leivatoodete valmistamisel jahuna. Rukkiterade värvus varieerub kuldsest roheliseni (roheline on ainulaadne rukkile) Rukis on rikkalik ja mitmekülgne valgu- ja kiudainete allikas, eriline kiudaine, mida nimetatakse arabinoksülaaniks ja mis on tuntud ka oma kõrge antioksüdantse aktiivsuse poolest. seleeni, fosfori, magneesiumi, vase, tsingi ja valgu allikas. Rukist (tangud) saab valmistada hommikusöögihelveste või küpsetamiseks mõeldud rukkijahuna. Rukist saab kasutada muud tüüpi täisteratoodete (nisu) asemel , spelta riis ja pruun riis) erinevates roogades. Idandatud rukkiterasid saab kasutada ka salatites ja võileibades.
Kasutamine: Valmistamine: sega 1/2 tassi (pestud) rukkist terad 1–3/4 tassi vee ja 1/4 teelusikatäie soolaga. Nõruta liigne vesi ja tõsta kõrvale jahtuma.
DMuud koostisosad: Mahe täistera rukis
Koostis : | ||
Serveerimine: 1/4 tassi (45 g) | ||
Portsjonid konteineri kohta: 17 | ||
Üks portsjon | % päevasest vajadusest* | |
Kalorid | 150 | |
Rasvast saadud kalorid | 10 | |
Rasvad kokku | 1 g | 2% |
monoküllastutud rasv | 0 g | 0% |
polüküllastumata rasvad | 0 g | |
kolesterool | 0 mg | |
naatrium | 0 mg | 0% |
Kokku süsivesikud | 33 g | 11% |
Kiudained Suhkur | 6 g 3 g | 24 %
|
Valk | 6 g | 0% |
A-vitamiin | 0% | |
C-vitamiin | 0% | |
Kaltsium | 2% span> | |
raud | 10% | |
* nõue põhineb 2000 kaloriga dieedil. Sõltuvalt teie kalorivajadusest võib teie päevane tarbimine olla suurem või väiksem. |
kalorid | 2000 | 2500 | |
Rasv kokku | Vähem kui | 65 g | 80 g |
Küllastunud rasvad | vähem kui | 20 g | 25 g |
kolesterool | Vähem kui | 300 mg | 300 mg |
Naatrium | Vähem kui | 2400 mg | 2400 mg |
Süsivesikuid kokku | 300 g | 375 g | |
Kiudained | 25 g | 30 g span> | |
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele