Tikka Masala pasta, India köögid, kastmekontsentraat, 100 g
Pasta Tikka Masala jaoks Pasta Tikka Masala jaoks
Famous Kitchens of India peegeldab peent India kööki ning annab edasi selle unustamatu ja ületamatu maitse ning aroom. Indiast pärit gastronoomiliste naudingute valik vallutab teie kõhu. Kuulsa kaubamärgi Kitchens of India eksootilised toidud meeldivad kõigile gurmaanidele. Kõik retseptid on välja töötanud ja täiustanud gurmeerestoranide kokad, mis on populaarsed originaalse India köögi poolest. Täpsema nõu saamiseks võite võtta ühendust juhiga Biotuse veebisaidil.
Taotlus
Pliidiplaadi retsept
Kana Tikka Masala: lisage kastrulisse terve pakk Kitchens of India Tikka Masala karripastat, lisage 300 ml (1 ¼ tassi) vett ja 400 g kanafilee. Kuumuta sisu keemiseni, kata kaanega ja hauta 15-20 minutit või kuni kana on küps. Segage aeg-ajalt.Köögiviljade Tikka Masala: lisage potti terve pakk Kitchens of India Tikka Masala karripastat ja segage hästi 300 ml (1 ¼ tassi) vee ja 210 ml (1 ½–2) topsid) hakitud köögiviljade (nt kartul, kapsas, rohelised herned, lillkapsas, porgand, seened jne) ja kodujuustu segu. Kuumuta keemiseni, kata kaanega ja hauta 18-20 minutit või kuni köögiviljad on läbi küpsenud. Sega aeg-ajalt.
Mikrolaineahjus retsept
Kana tikka masala: segage mikrolaineahjus kõik pliidiplaadi retseptis loetletud koostisosad kaussi. Kata kauss ja küpseta kõrgel temperatuuril (900 vatti) 10–12 minutit või kuni kana on läbi küpsenud.Köögiviljade tikka masala: ühendage mikrolaineahjus kõik pliidiplaadi retseptis loetletud koostisosad. Kata kauss ja küpseta kõrgel (900 vatti) 12–15 minutit või kuni köögiviljad on valmis.
Serveerimisideed
Kastme paksendamiseks lisa 1 tl õli. Hoidke kaane all 10 minutit. Kaunista hakitud koriandrilehtedega. Serveeri kuuma nani, leiva või keedetud riisiga.
Muud koostisosad:
Tomatipasta, sibul, päevalilleõli, küüslauk, vürtsid, lõssipulber, sool, ingver, piim, koorepulber, suhkur ja vürtsiekstrakt (paprika-oleoresiin).
span>
Hoiatus
Kasutage kohe pärast avamist.
Koostis | |||
Esitamine: ¼ pakk (25g) | |||
Portsjonid konteineri kohta: 4 | |||
| Koostis ühes portsjonis | % päevasest vajadused | |
kalorid | 90 |
| |
Rasvast saadud kalorid | 45 |
| |
Rasv kokku | 5g | 8% | |
Küllastunud rasv | 0,5 g | 3% | |
Transrasv | 0 g |
| |
Kolesterool | Vähem kui 5 mg | 1% | |
Naatrium | 620 mg | 26% | |
Kokku süsivesikud | 9 g | 3% | |
Toit kiud | 2 g | 8% | |
Kogu suhkur | 5 g |
| |
Valk | 2 g |
| |
Vitamiin A |
| 0% | |
vitamiin C |
| 0% | |
Kaltsium |
| 6% | |
raud |
| 4% | |
*Igapäevane määrad põhinevad 2000 kalorisisaldusega dieedil. ** Päevane vajadus määratlemata | |||
  ; |
|
|
|
| Kalorid | 2000 | 2500 |
Kokku rasv | Vähem kui | 65 g | 80 g |
Rikkalik rasv | Väiksem kui | 20 g | 25 g |
Kolesterool | Vähem kui | 300 mg | 300 mg |
Naatrium | Väiksem kui | 2400 mg | 2400 mg |
Kokku süsivesikud |
| 300 g | 375 r |
Toit kiud |
| 25 g | 30 r |
Kalorid grammi kohta: |
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele