Maisitärklis, Rapuntsel, mahe, 227 g
Orgaaniline maisitärklis, Rapuntsel, orgaaniline maisitärklis
Maisitärklist kasutatakse tavaliselt paksendaja vedelates toitudes (näiteks: supid, kastmed, kastmed, vanillikaste). See segatakse madalama temperatuuriga vedelikuga. Tulemuseks on pasta või paks segu. Mõnikord eelistatakse maisitärklist jahule, kuna see moodustab pigem poolläbipaistva kui läbipaistmatu segu. Tärklise kuumutamisel eralduvad molekulaarsed ahelad, mille tulemusel põrkuvad need kokku teiste tärkliseahelatega ja moodustavad ühtekuuluvuse, paksendades vedelikku. Peamiselt toiduvalmistamiseks ja majapidamistarbena kasutatavat maisitärklist kasutatakse mitmetes tööstusharudes mitmel muul otstarbel. Alates selle kasutamisest teatud toitude keemilise lisandina kuni teatud haiguste meditsiinilise ravini. Täpsema nõu saamiseks võite võtta ühendust juhiga Biotuse veebisaidil.
Taotlus
Parimate tulemuste saamiseks lisage 1-2 spl. 2 st. vedelikud suppide ja kastmete jaoks ja 2-3 spl. pudingite ja kookide täitmiseks. Enne kuumale roale lisamist segage maisitärklis alati vähese külma veega.
Koostisained
Orgaaniline mitte-GMO maisitärklisToodud tehases, mis töötleb ka nisu, gluteeni, piimatooteid ja soja.
Koostis: | ||
Serneeringu suurus: 1 spl. (8 g) | ||
Portsjonid konteineri kohta: umbes 28 | ||
Terveeringu kohta: | % päevasest väärtusest | |
kalorid | 30 | |
Rasva üldkogus | 0 g | 0% |
Naatrium | 0 mg | 0% |
Süsivesikud kokku | 7 g | 2% |
Valgud | 1 g | |
Päevane vajadus põhineb 2000 kalorisisaldusega dieedil. |
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele