Punased oad, punased oad, Bergin Fruit and Nut Company, orgaaniline, 454 g
Orgaanilised punased oad
Rohke raua-, kiudaine-, valgu- ja madala rasvasisaldusega oad võivad olla tervislik ja maitsev põhitoit igaks päevaks. Oad on toitaineterikkad, mistõttu soovitatakse neid sageli tervisliku taimetoidu põhivalguna. Kõige sagedamini kasutatakse ube Aasia köögis koos riisiga või koos suhkruga, mida kasutatakse kondiitritoodetes (koogid ja leib). Madala rasvasisaldusega ja kõrge valgusisaldusega oad on erakordne koostisosa salatites, suppides, tšillikastmetes, köögiviljaburgerites, magusates roogades (Jaapani magustoidud). Retseptides kasutatakse alati palju ürte ja köögivilju. Biotuse veebisaidil saate ka mitte ainult osta, vaid ka tutvuda toodetega, saada täielikku teavet meie konsultantidelt.
Töötmisviis:
Leota ube üleöö. Nõruta ja loputa. Lisage 1 tassi ubadele 4 tassi vett. Vedelik peaks olema ubade pinnast kõrgemal. Keeda. 1 portsjon ube annab 2–2 1/2 portsjonit keedetud ube. Keedetud oad säilivad külmkapis kuni 1 nädal ja sügavkülmas kuni 6 kuud.
Muud koostisosad: strong>
Orgaanilised punased oad
Koostis: | ||
Serneering: 1/4 tassi (46 g) | ||
Portsjonid konteineri kohta: 10 span> | ||
Üks portsjon | % päevasest vajadusest* | |
kalorid | 160 | |
Rasvade kalorid | 0 | |
Rasv kokku | 0 g | 0% |
Küllastunud rasv | 0 g | 0% |
Transrasvad | 0g | |
kolesterool | 0 mg | 0% |
Naatrium | 5 mg | 0% | Päike selle süsivesikud | 28 g | 9% |
Kiudained | 7 g | 28% |
Suhkur | 1 g | |
Valk | 10 g | |
A-vitamiin | 0% | |
C-vitamiini | 3% | |
kaltsium | 4% | |
raud | 17% | |
* Päevane väärtus põhineb 2000 kalorilisel dieedil. Teie päevane tarbimine võib olenevalt teie kalorivajaduse põhjal. |
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele