Vadakuvalgu isolaat, vanill, VP2, valgu isolaat, AST sporditeadus, 960 g
1988. aastal asutatud AST Sports Science on ülemaailmsel sporditoitumise turul kiiresti edu saavutanud. AST Sports Science tooteid ei kasuta mitte ainult professionaalsed sportlased, kulturistid ja sportlased, vaid ka tasakaalustatud toitumise järgijad ja aktiivse elustiili armastajad. Kasutan uusi tehnoloogiaid meditsiini ja spordi vallas, ettevõte areneb pidevalt. See ettevõte annab ainult tõest teavet toidulisandite koostise, võimsuse ja nende kasutamise vajaduse kohta.
VP2, Whey Protein Isolate  ;– kerakujuline valgukontsentraat, mida saadakse vadakust, eelkõige juustu tootmisel. Vadakuisolaat on teatud tüüpi valk, mis on valmistatud looduslikest piimatoodetest, see protsess toimub külmades, mittehappelistes tingimustes, et tagada valgu täielik terviklikkus. On on muutunud kulturistide jaoks peaaegu asendamatuks valgu- ja aminohapete allikaks. Vadakuvalk on valmistatud vadakust, kuid laktoos, rasvad ja muud komponendid eemaldatakse sellest tootmisprotsessi käigus. Isolaadis ei ole süsivesikuid, see on madala kalorsusega ja kõrge sisaldusega toode. valgusisaldus. Vp2 on uus, võimas valk, mis põhineb biokeemia viimastel avastustel, sisaldab uusi patenteeritud "Mikrofraktsiooni eraldamise" (MFI) tehnoloogia. Kliiniliselt on tõestatud, et vp2 isolaat ja hüdrolüüsitud vadakuvalk võimaldavad suurendada lihasmassi 615% rohkem kui teised valgud. Vadakuvalgu isolaati võivad tarbida laktoositalumatusega sportlased (see praktiliselt ei sisalda süsivesikud). See VP2, kreemjas vanill isoleerib maitseid - kreemjas vanilje.
Saidil Biotus saate mitte ainult tellida , kuid ja tutvuge toodetega, saate täielikku teavet meie konsultantidelt.
Kasutussoovitused: lahjendage 1 mõõtelusikas 200 ml külmas vees, piimas või muus joogis segage, kuni see on täielikult lahustunud. Võtke 1 portsjon VP2 30 minutit enne treeningut ja teine portsjon kohe pärast treeningut. Puhkepäevadel kasutada 2-3 korda päevas.
Muud koostisained: Vadakuvalgu isolaat ja hüdrolüüsitud vadakuvalgu isolaat – koosneb isoleeritud ja hüdrolüüsitud fraktsioonid (beeta-laktoglobuliin, alfa-laktalbumiin, immunoglobuliinid, proteaas-peptoon, glükomakropeptiidid (GMP)), looduslikud ja kunstlikud lõhna- ja maitseained, sool, ksantaankummi, sojaletsitiin, sahharoos.
Allergeeniteave: Sisaldab piima ja sojat. Toodetud tehases, kus töödeldakse ka nisu, mune ja maapähkleid. Pakendatud kaalu, mitte mahu järgi. Ärge kasutage toodet, kui turvaplomm on katki või puudub. Hoidke suletuna, kui seda ei kasutata.See toode on mõeldud kasutamiseks ainult toidulisandina. ei tohi kasutada ainsa toitumisallikana. Ärge kasutage seda toodet, kui olete rase, ootate rasedust või toidate last rinnaga. Hoida lastele kättesaamatus kohas.
AST Sports Science, VP2, vadakuvalgu isolaat, kreemjas vanill
Koostis: | ||
Portsjoni suurus: 1 lusikas (30 g) | ||
Portsjonid: 32 | ||
Ternestuse kohta | % DV* | |
kalorid | 110 | |
Rasvade kalorid | 5 | |
Rasva üldkogus | 0,5 g span> | 1%* |
Küllastunud rasv | 0 g | 0%* |
Transrasvad | 0 g | ** |
Süsivesikud kokku | 2 g | 1%* |
suhkur | 2g | ** |
kolesterool | 15 mg | 5% |
Valk | 23 g | 46% |
Kaltsium | 86 mg | 9% |
naatrium | 220 mg | 9% |
Kaalium | 95 mg | 3% |
* Päevane vajadus pole määratud. | ||
** Päevane vajadus toitumise põhjal 2000. aastal kaloreid. |
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele