Garam Masala, Simply Organic, 85 g
Garam Masala
Garam Masala on vürtside segu, tavaline India, Pakistani ja ka mõne teise Aasia riigi köökides. Seda kasutatakse eraldi või koos teiste maitseainetega. India kokad kasutavad seda peamiselt liha ja linnuliha maitsestamiseks ning enamasti lisavad nad seda vahetult enne toidu serveerimist, mitte toiduvalmistamise ajal. Masala retseptid erinevad piirkonniti, aga ka üksikute kokkade lõikes, kes mõtlevad iga roa jaoks välja uue masala vastavalt vajadusele. Kogu Indias on palju retsepte vastavalt piirkondlikule ja isiklikule maitsele. Segu komponendid praetakse ja seejärel kombineeritakse. Universaalne, mõõdukalt vürtsikas India maitseaine Garam masala — traditsiooniline koostisosa India roogades, nagu tandoori, samsa, korma ja dhal. Lisateabe saamiseks võtke ühendust Biotuse objektihalduritega.
Soovituslik kasutus
Lisa suppidele ja hautistele. Hõõru liha ja linnuliha enne röstimist või puista enne serveerimist. Lihtsa India supi saamiseks kombineeri dhal keedetud läätsedega. Sega väikese koguse veega kuni moodustub paks mass. Serveeri kastmena liha-, kala- ja linnuliharoogade juurde. Segage pehme võiga või puistake keedetud roheliste ubade, pastinaagi, kartuli, porgandi või kõrvitsaga. Lisa dipikastme tegemiseks hapukoorele või jogurtile või puista ahjukartulitele. Lisa sibulapõhistele liha- ja linnulihakastmetele. Lisa pilafile ja teistele teraviljaroogadele. Vahusta värskendav India raita, segades viilutatud kurki ja maitsestatud garam masala jogurtit. Serveeri vürtsikate roogadega.
Muud koostisained:
orgaaniline kardemon, orgaaniline kaneel, mahe nelk, maheköömned, mahe must pipar, mahe koriander.
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele