Gluteenivaba pizza kooriku segu, Bob's Red Mill, 453 g
Ettetellimine 10-25 päeva
Müüja: Biotus
hulgimüügi allahindlus
Ostke selle tootega
Gluteenivaba pitsakooriku segu
Bob's Red Mill toob teieni orgaanilise omatehtud küpsetussegu gluteenivaba pitsa. Gluteenivaba Pizza Crust Mix, Bob's Red Mill sisaldab ainult orgaanilisi koostisosi, see segu ei sisalda suhkrut ega säilitusaineid. Segu sisaldab: pruuni riisijahu, kartulitärklist, täisterajahu, täistera sorgojahu, tapiokijahu, kartulijahu. Biotuse veebisaidil saate tutvuda toodetega ja osta tooteid pitsa valmistamiseks, samuti saate täielikku teavet meie konsultantidelt.
Töötmisviis:
1,5 tassi sooja vett1 pakk pärmi (kaasas)2 suurt muna*2 spl oliiviõli1 kotike gluteenivaba koorikuga pitsasegu
1. samm Kuumutage ahi 230 °C-ni ja määrige võiga kaks 30 cm pitsapanni või üks 38 cm pitsapann ning asetage need kõrvale.
2. samm Sega suures kausis vesi ja pärm. Lase segul 5 minutit seista, kuni pärm lahustub. Klopi juurde munad ja õli. Lisage pitsakoore segu ja segage, kuni koostisosad on täielikult segunenud.
3. sammJätke tainas kaussi ja jagage see kaheks pooleks. pitsad või säästes üheks tervikuks ühe suure pitsa jaoks. Kata kilega ja lase 20 minutit kerkida.
4. sammAseta tainas ettevalmistatud pitsapanni(de) keskele. Kata iga taignatükk suure kilega. Rulli või sõtku tainas taignarulli või käte abil nii, et see sobiks panni suurusega. Soovi korral vajutage plastmassist sõrmedega alla, et tekiks koorik.
5. sammEemaldage kile ja küpseta ilma katmata 7 tundi. minutit.
6. sammVõtke ahjust välja ja lisage oma lemmikkaste ja lisandid. Küpseta veel 15–18 minutit, kuni koorik on kuldpruun.
Valmistab kaks 30 cm või ühte 38 cm pitsat.
* Vegan variant: sega 2 spl jämedalt jahvatatud linaseemneid ja 6 spl vett. Infundeerige üks minut. Lisage retseptile munade asemel.
Muud koostisosad:
Segu: pruuni riisijahu, kartulitärklis, täisterajahu, täistera sorgojahu, tapiokijahu, kartulijahu, roosuhkur, ksantaankummi, meresool, guarkummi, pärm: pärm, sorbitaanmonostearaat, askorbiinhape.
Hoiatused
Kõige parem on hoida külmkapis või sügavkülmas.
Koostis : | |||
Serveerimine: 1 pitsaviil (57g segu) (1/4 12'/ 1/8/16') | |||
Portsjonid konteineri kohta: 8 | |||
Segu | Toiduvalmistamine | ||
kalorid | 200 | 250 | |
Rasvast saadud kalorid | 10 | 50 | |
Üks portsjon | % päevasest vajadusest* | ||
Rasv kokku | 1 g * | 2 % | 8% |
Küllastunud rasvad | 0 g | 0% | 5 % |
Transrasvad | 0 g | ||
kolesterool | 0 mg | 0% | 15% |
Naatrium | 350 mg | 15% | 15% |
Süsivesikuid kokku | 45g | 15% | 15% |
Kiudained | 4 g | 16% | 16% |
Suhkur | 3g | ||
Valk | 3g | ||
A-vitamiin |   ; | 0% | 2% |
C-vitamiin | 0% | 0% | |
Kaltsium | 0 % | 2% | |
Raud | 4% | 6% | |
* Päevane väärtus põhineb 2000-kalorisel dieedil. Sõltuvalt teie kalorivajadusest võib teie päevane tarbimine olla suurem või väiksem. |
kalorid | 2000 | 2500 | |
Rasvad kokku | Vähem kui | 65 g | 80 g |
Küllastunud rasvad | vähem kui | 20 g | 25 g |
kolesterool | vähem kui span> | 300 mg | 300 mg |
Naatrium | Vähem kui | 2400 mg | 2400 mg> |
Süsivesikud kokku | 300 g | 375 g | |
Kiudained | 25g | 30g |
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Tagasi sisselogimislehele