Facebook Pixel

Teravilja ja seemnete idandaja, ROHELINE VITAMIIN

Tootjariik: Ukraina
kvaliteedi tagamine
Iseärasused:
Sertifitseeritud EL-is
Toote kood: 36898
Vöötkood: 2102819500011

Out Of Production

16,49 €
Uued üksused GREEN VITAMIN
Müüja: Biotus
Biotus
Kirjeldus
Idandamiseks pole vaja talvel, kui kõik on külmunud, maad otsima minna, vaid vaja läheb ainult idandajat ja tavalist vett.Idandamine toimub hüdropoonika meetodil. Hüdropoonika on taimede kasvatamine ilma mulda kasutamata, kuna taimekultuure toidetakse spetsiaalsest lahusest, mis sisaldab kõiki vajalikke toitaineid (makro- ja mikroelementide kompleks) katta välimise klaasi jaoks aukudega. Biotuse veebilehel saate ka mitte ainult osta, vaid ka tutvuda toodetega, saada täielikku teavet meie konsultantidelt.

Tera ja seemnete idandamise juhised:

1. Sorteerige terad läbi ja eemaldage kõik tumedad, purustatud, kokkutõmbunud terad ja praht

2. Valage tera Sprouteri siseklaasi ja loputage seda mitu korda puhta külma veega. Vesi voolab läbi klaasi põhjas olevate aukude ja te ei pea kasutama sõela.

3. Pange Sprouteri sisemine klaas välimisse ja valage joogivett vahekorras 1:3. Kui terad või praht ujuvad ülaosale, koguge need pinnalt kokku ja visake minema – need ikka ei idane. Klaasi ülaosa katame aukudega kaanega, et tolm ja putukad meie teradesse ei satuks (eriti suvel) ning ka õhk pääseks vabalt klaasi. Õhu olemasolu on idanemisel väga oluline tegur. On soovitav, et vesi, milles terad leotada, oleks hea – selline, mida ise jood. Leotatud vili hakkab aktiivselt vett "jooma".

4. Jätke tera mitmeks tunniks paisuma ja suurenema. Seetõttu peate keskenduma mitte tundide arvule, vaid otsima, et terad saaksid märjaks ja suureneksid umbes 1,5-2 korda ja muutuksid pehmemaks. Keskmiselt piisab 8–12 tunnist

5. Pärast teravilja paisumist tuleb seda rohkelt puhta veega loputada ja jätta ööseks ilma veeta Germinaatori klaasi idanema (kui protsess toimub päeval, tuleb Germinator panna pimedasse kohta). Teist korda ei pea te vett valama, et tera ei lämbuks, samuti pidage meeles, et liigne niiskus põhjustab mädanemist. Loputada tuleb veega ainult perioodiliselt, kuid vähemalt kord 8 tunni jooksul, kuna tera pinnal on looduslikud pärmid, mis võivad põhjustada hapnemist ja hallituse teket. Terad vajavad pidevat veeuuendust ja hapniku juurdepääsu, seega mida tihedamini viljaanumat loputame ja õhutame, seda parem. Sel juhul tuleb terade kihte õrnalt raputada.

6. Teravilja on soovitav leotada päikese käes – see tapab baktereid. Ja parem on idandada pimedas, kuid soojas kohas. 1-3 mm pikkuste seemikute ilmumisel võib terad juba süüa. Sellisel kujul on need kõige kasulikumad. Idanemiskiirus sõltub teravilja tüübist. Vaatluste järgi idaneb kaer alles 2. päeval. Kuskil tatra ja kaera vahepeal on rukis ja nisu. Valged juuresabad on neil näha umbes päevaga. Kuid idanemiskiirus ei sõltu mitte ainult teraviljast endast, vaid ka välistest teguritest. Kui järsku 2 päeva möödudes terad ei tärganud (valmidus: 1-2 mm suurune idu), muutusid mustaks või hallitanud - neid ei tohi süüa.

7. Idud tuleks korjata 2-3 päeva jooksul pärast paisumist või haljendamist. Sinu maitsemeel on parim indikaator – kui idud maitsevad, on aeg need ära süüa. Idandatud terad säilivad külmkapis kuni 48 tundi, kuid hea õhu juurdepääsuga ja jälgi, et terad ei kuivaks. Kõiki idusid tuleks hoida külmiku kõige pimedamas kohas. Vältige tumenenud või kuivade juurtega võrsete söömist. See tähendab, et selliste istikute väärtus on madal ja nad on juba närbumisjärgus.

8. Kui soovite idandada tera roheliseks massiks, asetage idandaja ereda valguse kätte, kuid mitte otsese päikesevalguse kätte.

Kasulikud näpunäited terade ja seemnete idandamiseks:

Idandid peaksid olema puhta ja värske lõhnaga, ei tohiks olla ebameeldivat lõhna (hapu, roiskunud või hallitanud). Ärge unustage idanemist ja kaaneid idanemise vahepeal kuumas vees põhjalikult pesta. Lõhnade ja bakterite kõrvaldamiseks võid idanevat aeg-ajalt pesta kuuma soolavee või soodalahusega.

Kõik seemned ei idane, mõnel võtab see kauem aega. . Soovitav on eraldada seemned, mis ei saa idaneda (purustatud, värvitu, kokkutõmbunud ja seemnekestad. Tavaliselt ujuvad need pesemise ajal pinnale.

Seemnete pesemisel idanemise ajal ja Enne idanema hakkamist loputage need hoolikalt ja vesi, mille ära tühjendate, on nüüd selge.

Ubasid soovitatakse loputada kaks korda rohkem kui teisi seemneid. Pruunid laigud peaksid olema välditakse.

Idandamiseks mõeldud seemneid tuleks hoida õhukindlas anumas toatemperatuuril.Kvaliteetsed seemned püsivad tavaliselt elujõulised 2-5 aastat.Kuid eelistatakse mõlemat. kasutage värskemaid seemneid.

Idandatud terad on kõige parem süüa toorelt. Võite neid süüa tervelt või jahvatada segistis või hakklihamasinas ning seejärel segada kuivatatud puuviljade, meega, pähklid, värsked ürdid või puuviljad, riivitud porgandid. umbes nisuidudega meenutab mõneti paljudele tuttavat müslit. Värskeid salateid saab teha ka nisuidudega, nii juur- kui puuviljadega.

Kuid pidage meeles, et parem on selline roog kohe ära süüa ja mitte kaua säilitada. ! Kui aga kavatsete idandatud teradega roa siiski külmkappi panna, lisage sellele veidi sidrunimahla või mett.

Kui tera muutub närimisel nätsuks. , siis see pole eriti idandamiseks sobiv sort, organismil on seda raske seedida.

Green Vitamin teravilja ja seemnete idanemisseade:

1. Siseklaas

2. Välisklaas

3. Suletud kaas

4. Katke aukudega

5. Papppakend

Klientide küsimused

Küsimusi pole

Esitage oma küsimus

Küsimus kuvatakse pärast modereerimist.

    Kõik vastused kuvatakse pärast modereerimist.

    Kliendi arvustused

    0

    0 arvustused

    Filtrid
    Kuupäev
    Hinnang Abivalmidus

    Arvustused puuduvad

    Kirjuta arvustus
    Hankige 0,90 € oma boonuskontole tootefoto või videoga ülevaate saamiseks*
    * Kampaania üksikasjad lingil
    Lisa arvustus
    • Kuidas te seda toodet hindate?

    Link videole Youtube'ist

    Lisage kuni 10 pilti .jpeg, .jpg, .gif, .png vormingus, faili suurus kuni 5 MB

    Tagasiside kuvatakse pärast modereerimist.

    loader
    Olete esitanud arvustuse modereerimiseks.