Pähkli segu jõhvikatega, Trail Mix, Sahale Snacks, 9 kotti 42,5 g
Sahale Snacksi asutas 2003. aastal grupp turiste, kes Washingtonis ringi reisides ja nälga tundes mõtlesid valguse loomisele, kuid toitvad suupisted mugavas pakendis. Olles magus, otsustati maitse eest piisavalt hoolt kanda. Neid nõudeid järgides ilmusid mandlid Sahale suupisted.
Valiti kuivmeetod. mandli röstimise töötlemine tähendab, et rasva ja kalorite lisamise vältimiseks kasutatakse röstile magusate nootide lisamiseks ainult kuuma õhku. See võimaldab säilitada toote värskust, selle valke, rasvu, vitamiine ja mineraalaineid, mis tekkisid seemnes endas selle kasvamise käigus. Niigi meeldiva maitse rikastamiseks ilma ökoloogilist komponenti rikkumata otsustas tootja lisada ainult looduslikke puuvilju, marju ja mett. Biotuse veebisaidil saate toodetega tutvuda ning tervislikke ja maitsvaid suupisteid soetada, samuti saada täielikku infot meie konsultantidelt.
Sahale suupisted, Trail Mix, klassikaline puuvilja- ja pähklisegu
kosher
maitsvad ja toitvad
Terve röstitud India pähklid
Valk ja kiudained
Muud koostisained: mandlid, kuivatatud jõhvikad, kuivatatud õunad, india pähklid, pistaatsiapähklid, päevalilleõli, meresool.
Ei sisalda:piimatooteid, soja, nisu, GMO-sid, mune, kunstlikke maitseaineid, gluteeni.
Hoiatus: sisaldab pähklid , kašupähklid ja pistaatsiapähklid.
Koostis: | ||
Sernimise suurus: 43 g | ||
Portsjoneid konteineri kohta: 9 |   ; |
|
| Üks portsjon | % päevasest vajadusest |
kalorid | 190 |
|
Rasvast saadud kalorid | 80 |
|
Rasv kokku | 9 g | 14% |
Küllastunud rasv | 1 g | 5% |
Transrasvad | 0 g | |
Polüküllastumata rasvad | 2,5 g |
|
Monaküllastumata rasvad | 5 g |
|
Kolesterool  ; | 0 mg | 0% |
Naatrium | 75 mg | 3% |
Süsivesikute koguhulk | 25 g | 8% |
Kiudained | 8% | |
Sahharoos | 19 g |
|
Valk | 4g |
|
A-vitamiin |
| 0% |
C-vitamiin |
| 2% |
Kaltsium |
| 4 % |
Raud |
| 6 % |
Päevaväärtuse protsent põhineb 2000 kalorisisaldusega dieedil. |
|
|
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele