Seesamijahu, seesamijahu, kevala, mahe, 454 g
Kevala, orgaaniline seesamijahu, 16 untsi (454 g)
Orgaaniline seesamijahu on valmistatud sertifitseeritud orgaanilistest koorimata seesamiseemnetest. Toored toored seesamiseemned jahvatatakse peeneks jahuksSeesamijahu on imenduv kaltsiumi ja loodusliku valgu allikas. Seesamijahu on suurepärane lisand küpsetamisel. Toiduvalmistamisel kasutatakse seesamijahu kotlettide, zrazy, lihapallide, kala paneerimiseks. Selline paneering annab roogadele õrna pähklise maitse ja meeldiva aroomi. Nisu- ja seesamijahu segust valmistatud pannkoogid ja pannkoogid on erilise peen maitsega ning neid soovitatakse erilistel puhkudel. Seesamijahu kasutatakse ka suppide, kastmete ja kastmete paksendajana.Sellest saab valmistada imelist seesamihalvaat kakao, kookose või meega. Maitse parandamiseks lisatakse seesamijahu teraviljadele, lisanditele, kodujuustule, jogurtile, keefirile, salatitele, küpsetistele. See segatakse mee, siirupi või moosiga, et saada röstsaia jaoks magus pasta. Lisateavet leiate Biotuse veebisaidilt.
Kasutamine: pKüpsetamisel saate asendada kuni 1/ 4 jahu kogusest vastavalt retseptile . Kui retsept nõuab mittekleepuvat jahu, võib seesamijahu asendada kogu vajaliku koguse. Parimate tulemuste saavutamiseks soovitame katsetada kogustega.
Muud koostisosad: orgaaniline seesamijahu.
Koostis: | ||
Serveerimine: 1/4 tassi (28 g) kuiv | ||
Portsjonid Konteineri kohta: 22 | ||
portsjoni kohta | % päevasest vajadusest | |
kalorid | 107 | |
Rasvade kalorid | 30 | |
rasvad kokku | 3,33 g | 5% |
Küllastunud rasvhapped | 0,45 | 2% |
Trans-rasvad | 0 g | |
kolesterool span> | 0 mg | 0% |
Naatrium | 11 mg | 0% |
Süsivesikud kokku | 10 g | 3 % |
Kiudained | 0 g | 0% |
Suhkur | 0 g | |
Valk | 11,29 g span> | |
A-vitamiin | 0% | |
C-vitamiin | 0% | |
Kaltsium | 4% | |
raud | 22% |
*Päevane vajadus põhineb 2000 kalorisisaldusega dieedil. |
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele