Ženšenni juur, Imperial Elixir, 14 g
Soovituslik kasutus:
Ženšenni tee: lisage 1/4 teelusikatäit lusikad purustatud ženšennijuurest, lisa vesi (3 tassi) ja hauta kolm tundi Keetmine: hautistele ja suppidele lisa paar tükki ženšennijuurt Närimine: Murdke ženšennijuur tükkideks ja närige. Kasutage olenevalt suurusest üks või kaks korda päevas Ženšenni toonik: purustage ženšennijuur väikesteks tükkideks ja lisage pudelile veini või muule liköörile. Laske tõmmata kaks nädalat, aeg-ajalt segades.
Muud koostisosad
Ameerikas kasvatatud ženšennijuur.
>Hoiatused. Hoidke lastele kättesaamatus kohas, eemal soojus- ja valgusallikatest.
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele