Kinoa valge, LOODUSROHELINE, 350 g
Valge kinoa
Valge kinoa sisaldab palju kaltsiumi, E-vitamiini, mõningaid B-vitamiine, mangaani, magneesiumi, vaske, rauda ja suures koguses fosforit (võrreldav kalaga). Kinoas on aminohapete komplekt, mis on koostiselt võrreldav piimaga. Seetõttu on see nii kasulik taimetoitlastele ja sportlastele. Nende aminohapete hulgas on suures koguses lüsiini, tsüstiini ja metioniini, millest teraviljades ja kaunviljades on puudus. Kinoa sisaldab valku albumiini, mis on vajalik maksa ja südame jaoks ning ka palju kiudaineid, mis on vajalikud seedetrakti nõuetekohaseks toimimiseks. Kinoa rasvades on palju letsitiinhapet, mis vastutab ajutegevuse eest. Valgel kinoal on võimsad antioksüdantsed omadused. Väärib märkimist, et sellel tootel on mitut tüüpi, eriti teraviljad jagunevad kolme tüüpi: must, punane ja kreemjas (mida sageli nimetatakse ka "valgeks"), kuid peale maitse ei erine need üksteisest üldse . Täpsema nõu saamiseks võite võtta ühendust juhiga Biotuse veebisaidil
Töötmisviis:
1 tass kinoat, valage külma vett vahekorras 1 (kinoa): 1,5 (vesi). Kuumuta keemiseni, lisa soola. Hauta tasasel tulel kaane all 15-20 minutit. Garneering on valmis! Sobib ka salatitesse, suppidesse, vormiroogadesse jne.Kinoa idandamine:loputage ja leotage kinoat 8–12 tundi. Seejärel loputage hoolikalt, pange tagasi kaussi ja katke lõdvalt marli või alustassiga. Umbes 12 tunni pärast ilmuvad idud.
Hoiatus:
Koostis: | ||
Serveerimine: 1 tass (57 g) | ||
Portsjonid konteineri kohta: 6 | ||
Terneeringu kohta | % päevasest väärtusest* | |
Kaloreid | 377 | |
Valgud | 16 g | * |
Rasvad | 5,6 g | * |
Süsivesikud | 55,5 g | * |
* Päevane vajadus pole määratletud |
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele