Konjac Glucomannan, Konjac Root, Pure Naturals, 2000 mg, 180 köögiviljakapslit
Konjac Glucomannan, Konjac Root, Pure Naturals on kiudainete allikas. Konjakis on palju vitamiine ja mineraalaineid; see on rikas 16 tüüpi hapete poolest ning sisaldab väga vähe valku ja rasvu. Konjaki mugulad salvestavad iseenesest - palju kiudaineid ja vett. See võib juhtuda mao laienemise ja rasvade imendumise tõttu. Glükomannaan on näidustatud ka veresuhkru reguleerimiseks 2. tüüpi diabeetikute ravilisandina. Samuti soodustab see regulaarset roojamist. Konjac Root, Pure Naturals sobib taimetoitlastele.
Biotuse veebilehel ei saa mitte ainult osta ja toodetega tutvuda, vaid saada ka täielikku infot meie konsultantidelt.
span>
Pure Naturals, Konjac Root, 2000 mg, 180 köögiviljakapslit .
Soovitatav kasutamine: Toidulisandina täiskasvanutele võtke kolm köögiviljakapslit päevas, eelistatavalt koos klaasitäie veega, või vastavalt tervishoiutöötaja juhistele.
Muud koostisained: mikrokristalne tselluloos, ränidioksiid, magneesiumstearaat (taimetoit), taimne tselluloos ( kapsel).
Ei sisalda: kunstlikke säilitusaineid, värvaineid, maitseaineid, magusaineid, suhkrut, tärklist, piima, laktoosi, gluteeni , nisu, soja, pärm, kala ja naatrium.
Hoiatused: ei ole mõeldud kasutamiseks rasedatele naistele rinnaga toitvad või rinnaga toitvad naised ning alla 18-aastased isikud. Kui te võtate mingeid ravimeid või teil on mõni tervisehäire, pidage enne kasutamist nõu oma arstiga. Kõrvaltoimete ilmnemisel lõpetage kasutamine ja konsulteerige oma arstiga. Hoida jahedas kuivas kohas. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Ärge kasutage, kui tihend on katki või puudub.
Koostis: | ||
Serneeringu suurus: 3 taimetoidukapslit | ||
Portsjonid konteineri kohta: 60 | ||
| Ühes portsjonis | % päevasest vajadusest** |
Kalorid | 10 | |
Süsivesikud kokku | 2g | 1% |
Glükomannaani konjaki juur | 2000mg | * |
* Päevane vajadus pole määratud. **Päevaväärtuse protsent 2000-kalorisel dieedil. |
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele