Looduslikult valmistatud foolhape, 400 mcg, 250 tab
Laost otsas
Foolhape – see on vees lahustuv vitamiin. Looduslikult kõrge folaadisisaldusega toidud on lehtköögiviljad (nt spinat, spargelkapsas, salat), spargel, puuviljad (nt banaanid, melonid, sidrunid), oad, pärm, seened, liha (nt veisemaks ja neer), apelsin ja tomatimahl. Foolhapet kasutatakse ka muude haigusseisundite korral, mis on tavaliselt seotud foolhappe puudulikkusega, sealhulgas haavandiline koliit, maksahaigus, alkoholism ja neerudialüüs.
Naised, kes on rasedad või võivad rasestuda. , peaksid võtma foolhapet, et vältida raseduse katkemist ja "närvitoru defekti" loote.
Mõned inimesed kasutavad foolhapet käärsoolevähi või emakakaelavähi ennetamiseks.
Foolhapet kasutatakse sageli koos teiste vitamiinidega.
Kuidas see toimib?
Foolhape on inimkeha õigeks arenguks hädavajalik. See osaleb DNA-nimelise geneetilise materjali tootmises ja paljudes teistes keha funktsioonides. Täpsema nõu saamiseks võite võtta ühendust juhiga Biotuse veebisaidil.
Looduslik, foolhape
Kasutamine: 1 tablett päevas, eelistatavalt koos toiduga.
Teised koostisained: kaltsiumkarbonaat, tselluloosgeel, kahealuseline kaltsiumfosfaat, kroskarmelloosnaatrium, maltodekstriin, magneesiumstearaat, foolhape.
Ei sisalda: kunstlikke värvaineid, maitseaineid, säilitusaineid, pärmi, tärklist ega gluteeni.
Sernimine: 1 tahvelarvuti | ||
| Üks portsjon | % päevasest vajadusest** |
Folaat | 665 mcg DFE | 167% |
Kaltsium (kaltsiumkarbonaat ja kahealuseline kaltsiumfosfaat) | 70 mg | 6% |
* Päevaväärtuse protsent, mis põhineb 2000 kalorisisaldusega dieedil. |
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele