Želatiin, kollageen liigestele ja sidemetele, veisenaha želatiin, Great Lakes Gelatin Co., 454 g
Želatiin, kollageen liigesehooldus, maitsestamata, veiseliha želatiin, kollageen liigesehooldus, maitsestamata
želatiin, kollageen liigesed ja sidemed, maitsestamata, Beef Hide Želatiin, Kollageeni liigeste hooldus, maitsestamata, Great Lakes Gelatin Co. on hüdrolüüsitud kollageenid, mis on rikkad aminohapete poolest ja imenduvad organismis hästi. Kollageen – see on oluline komponent naha, liigeste, luude ja teiste sidekudede tervise jaoks. Kollageeni ebapiisava sünteesi korral kehas kaotab nahk oma elastsuse, tugevuse ja tekivad esimesed kortsud. Želatiin on suurepärane valkude allikas, mida ei saa saada selgroogsete kabjadest, sarvedest ega kollageensetest osadest. Taimset želatiini allikat ei ole. Želatiin, liigeste ja sidemete kollageen, maitsestamata, veiseliha želatiin, kollageeni liigeste hooldus, maitsestamata, Great Lakes Želatiin Co. Biotuse veebilehel ei saa mitte ainult tooteid osta ja nendega tutvuda, vaid saada ka täielikku infot meie konsultantidelt.
Kasutussoovitused:>
Toote soovitatav päevane annus on kaks teelusikatäit. Võtke üks supilusikatäis enne hommikusööki või selle ajal ja üks enne õhtusööki või selle ajal. Nälja mahasurumiseks võtke želatiini enne sööki.1. meetodLisage üks teelusikatäis toodet klaasile oma lemmikmahla või muu joogiga. Segage üks minut kuni lahustumiseni ja jooge.
2. meetodLisage üks supilusikatäis külma vette, 1 minuti pärast lisage kuum vedelik ja segage, kuni see lahustub.
3. meetodLisage üks supilusikatäis kuuma või külma müsli kaussi ja segage hoolikalt.Üks teelusikatäis toodet želatiniseerib umbes pool liitrit vedelikku.
Teised koostisained:
Želatiin
Hoiatused:
Ärge hoidke külmkapis.
Koostis> | ||
Esitamise suurus:  ;12g | ||
Portsjonid:  ;umbes 38 | ||
Kogu portsjoni kohta | % päevasest väärtusest | |
kalorid | 43 | |
Naatrium p> | 12 mg | 1% |
Valk | 11 g | |
Želatiin | 12 g | ** |
* Päevase väärtuse protsent põhineb 2000 kalorisisaldusega dieedil.** Päevane väärtus ei ole määratud. | ||
Üldanalüüs | ||
Valk | 88–92% | |
Lill | 225 g | |
Viskoossus mPa · | 34–40 | |
pH | 4,1–5,5 | |
Niiskus | <12% | |
Tuhk | <2% | |
Naatrium | 100 mg / 100 g | |
Süsivesikud | 0% | |
Rasv | 0% | |
Heavy metal | <0,005% | |
kalor ii grammi kohta | 103,0 | |
Tüüpiline aminohapete sisaldus | ||
(% ) | (Mg) | |
alaniin | 11,0 | +1210 |
Arginiin | 9,3 | +1023 |
Asparagiinhape | 6,7 | 737 |
Tsüstiin | 0,1 | 11 |
Glutamiinhape | 11,4 | 1254 |
Glütsiin | 29,0  ; | 3190 |
Histidiin | 1,0 | 110 |
Hüdroksüproliin | 14,5 | 1595 |
Hüdroksülüsiin | 1,2 | 132 |
Isoleutsiin | 1,8 | 198 |
Leutsiin | 3,4 | 374 |
Lüsiin | 4,6 | 506 |
Metioniin | 1,0  ; | 110 |
Fenüülalaniin | 2,6 | 286 |
Proliin | +17,6 | 1936 |
Seriin | 3,8 | 418 |
Treoniin | 2,2 | 242 |
Trüptofaan | 0 | 0 |
Türosiin | 1,0 | 110 |
Valiin | 3,3 | 363 |
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele