Ferment bakteriaalne Probio Yoghurt, VIVO, 4 viaali
Bakteriaalne juuretis Probio Yoghurt, VIVO on bifiduse ja laktobatsillide allikas omatehtud jogurti juuretise kujul. Haputainal on loomulik maitse ja palju kasulikke omadusi nii lastele kui ka täiskasvanutele. Probio Jogurtit on väga lihtne valmistada ja see on suurepärane fermenteeritud piimatoode kogu perele. Probio Jogurt sisaldab sõbralikke baktereid, mis piimaga kokku puutudes paljunevad aktiivselt ja muudavad toote paksuks, õrna tekstuuriga, ilma teradeta, loomuliku ja meeldiva maitsega. Suurepärane lisanditeta toode igapäevaseks kasutamiseks kogu perele, soovi korral saab lisada oma lemmikpuuvilju. ja immuunsüsteemi tugevdamine.
Biotuse veebisaidil ei saa te mitte ainult tooteid osta ja nendega tutvuda, vaid saate ka täielikku teavet meie konsultantidelt.
VIVO, Probio Yoghurt bakteriaalne starterkultuur, 4 pudelit.
Soovitatav kasutamine: sooja piima sisse (1-3 liitrit) (40°C – kehast veidi soojem) lisada 1 viaal starterkultuuri . Sega korralikult läbi, mässi pann suure rätiku sisse, et segu oleks soe. Lase 6-8 tundi soojas kohas käärida. Kui toode on paksenenud, jahutage see külmikusse ja teie jogurt on valmis!
Hoiatused: hoida külmkapis (temperatuuril +2..+6) - 12 kuud. Mitte kasutada individuaalse laktoositalumatuse korral. Enne alla 1-aastase lapse kasutamist pidage nõu arstiga. Toote kogus lapse ühekordseks toitmiseks on näidatud juhistes. Hoida originaalpakendis. Pärast kotikese avamist kasutage toode kohe ära. Toote säilitamine avatud pakendis ei ole lubatud. Transpordi ajal on lubatud kõrvalekalded ladustamise temperatuurirežiimist, temperatuur ei tohi 10 päeva jooksul ületada +30 ° C.
Portsjoni suurus: 1 pudel | |
| Kogus 100 g kohta |
Kaloreid | 276 |
Rasvad | 0,3 g |
Oravad | 4,0g |
Süsivesikud | 70,0g |
| Koostisosad: |
Kogus elusbakterid 1 g kohta | ≥1 x 10 9 CFU |
Streptococcus thermophilus |
|
Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus |
|
Lactobacillus acidophilus (2 tüve) |
|
Bifidobacterium lactis (2 tüve) |
|
Lactobacillus casei |
|
Lactobacillus rhamnosus |
|
Lactobacillus paracasei |
|
Bifidobacterium infantis |
|
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele