Bakteriaalne starter Acidolact, VIVO, 4 viaali
Surdough Bacterial Acidolact, VIVO on acidophilus bakterite allikas koduse fermenteeritud piimatoote juuretiskultuuri kujul. Neid baktereid eristavad nende resistentsus paljude antibiootikumide ja kemoterapeutiliste ravimite toimele, vastupidavus ja ellujäämine soolestikus. Acidolactil on loomulik maitse ja palju kasulikke omadusi nii lastele kui ka täiskasvanutele. Acidolacti on väga lihtne valmistada ja see on suurepärane fermenteeritud piimatoode kogu pere toidulauale. Acidolact sisaldab sõbralikke baktereid, mis piimaga kokkupuutel aktiivselt paljunevad ja muudavad toote paksuks, õrna tekstuuriga, ilma teradeta, loomuliku ja meeldiva maitsega. Regulaarne hapendatud piimatoote tarbimine aitab kaasa organismi normaalsele talitlusele, seedetrakti haiguste ennetamisele. Suurepärane lisanditeta toode igapäevaseks kasutamiseks kogu perele, soovi korral saab lisada oma lemmikpuuvilju. ja immuunsüsteemi tugevdamine.
Biotuse veebisaidil ei saa te mitte ainult tooteid osta ja nendega tutvuda, vaid saate ka täielikku teavet meie konsultantidelt.
VIVO, Bakteriaalne juuretis Acidolact, 4 pudelit.
Soovitatav kasutamine:Soojas piimas (1-3 liitrit) (40°C – kehast veidi soojem) lisada 1 viaal starterkultuuri. Sega korralikult läbi, mässi pann suure rätiku sisse, et segu oleks soe. Lase 6-8 tundi soojas kohas käärida. Kui toode on paksenenud, jahutage see külmikusse ja teie jogurt on valmis!
Hoiatused: hoida külmkapis (temperatuuril +2..+6) - 12 kuud. Mitte kasutada individuaalse laktoositalumatuse korral. Enne alla 1-aastase lapse kasutamist pidage nõu arstiga. Toote kogus lapse ühekordseks toitmiseks on näidatud juhistes. Hoida originaalpakendis. Pärast kotikese avamist kasutage toode kohe ära. Toote säilitamine avatud pakendis ei ole lubatud. Transpordi ajal on lubatud kõrvalekalded ladustamise temperatuurirežiimist, temperatuur ei tohi 10 päeva jooksul ületada +30 ° C.
Portsjoni suurus: 1 pudel | |
| Kogus 100 g kohta |
Kaloreid | 276 |
Rasvad | 0,5g |
Oravad | 8,0 g |
Süsivesikud | 60,0g |
| Koostisosad: |
Lactobacillus acidophilus |
|
Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus |
|
Streptococcus thermophilus |
|
Bifidobacterium lactis (2 tüve) |
|
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele