K-vitamiin, K-vitamiin, Thompson, 100 mcg, 30 kapslit
K-vitamiin on rasvlahustuv vitamiin.
Tavaliselt kasutatakse verejooksu, maksahaiguse või pikaajaliste haiguste riski vähendamiseks. - pikaajaline antibiootikumide kasutamine. Suurem osa sellest vitamiinist lehtköögiviljades (igasugused salatid ja kapsas). Pange tähele, et toiduainete külmutamine võib vitamiini hävitada. Seda leidub ka kanamunas, kalaõlis, piimas ja piimatoodetes, sea- ja veisemaksas, rohelistes hernestes, sparglis, kõrvitsas, tomatis, kurgis, suvikõrvitsas, teraviljas, sojaoas ja oliiviõlis.
Vaid pool K-vitamiini päevasest annusest jõuab meieni koos toiduga. Ülejäänu toodavad soolebakterid (hea soolefunktsiooniga). Kuid reeglina on selle varud meie kehas väga väikesed.
Toidulisandina on K-vitamiin saadaval tablettidena, kapslitena ja ka vedelal kujul.
Soovitatav päevane annus täiskasvanutele on 60-120 mcg, lastele (olenevalt vanusest) 10-60 mcg. Täpsema nõu saamiseks võite võtta ühendust juhiga Biotuse veebisaidil.
Thompson, K
Kuidas kasutamine : 1 kapsel päevas koos toiduga.
Muud koostisained: riisijahu, želatiin (kapsel), ränidioksiid ja magneesium stearaat.
Hoiatused: Hoida kuivas jahedas lastele kättesaamatus kohas. Ärge kasutage, kui kaitserõngas on katki või puudub.
Koostis | ||
Serneering: 1 kapsel | ||
Ühes portsjonis | % päevasest vajadusest | |
K-vitamiin (fülokinoon) | 100 µg | 125% |
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Tagasi sisselogimislehele