Turbinado, toor-roosuhkur, Wholesome Sweeteners, Inc., 680 g
Turbinado, orgaaniline turbinado, toor-roosuhkur
Turbinado on tervislik magusaine, mis on valmistatud kvaliteetsest suhkruroost . Toorsuhkur on jämedateraliste merevaiguvärvi kristallide välimusega. Suhkru saamiseks töödeldakse suhkruroost saadud mahla ja aurustatakse sellest aeglaselt vesi. See protsess viib selle kristalliseerumiseni. Kuivatusprotsessi lõpuleviimiseks tsentrifuugitakse kristalle turbiinides või tsentrifuugis. Suur osa melassist eemaldatakse auru või veega. Selle kuivade ja lahtiste suurte kristallide värvus on helekuldsest pruunini. Põhimõtteliselt on see sama, mis pestud toorsuhkur ja sõna turbinado ise tähendab "turbiiniga töödeldud", see tähendab tsentrifuugis. Mõned peavad turbinado suhkrut tervislikumaks kui teised magusained, kuna see läbib vähem töötlemist ja säilitab rohkem suhkruroomahlas leiduvaid toitaineid. Tootmismeetodi tõttu sobib see veganitele, kuna suhkur ei sisalda loomseid saadusi. Suhkur sisaldab: kaltsiumi, magneesiumi, fosforit, vähesel määral naatriumi. Toiduvalmistamisel kasutatakse roosuhkrut erinevate roogade küpsetamisel ja valmistamisel, kuid selle kõrge õhuniiskusega tuleb arvestada. Tootjad soovitavad seda hoida õhukindlas pakendis jahedas ja pimedas kohas. Biotuse veebisaidil saate seda mitte ainult osta, vaid ka tutvuda toodetega, saada täielikku teavet meie konsultantidelt.
Kasutus:
1 tass = 1 tass rafineeritud suhkrut
Dmuud koostisosad:
Orgaaniline toor-roosuhkur.
Kõige parem on külmkapis või külmutatult.
Koostis: | ||
Serveerimine: 2 tl. (8 g) | ||
Portsjonid konteineri kohta: 85 | ||
Üks portsjon | % päevasest vajadusest* | |
Kalorid | 30 | |
Rasvad kokku | 0 g | 0% |
Naatrium | 0 mg | 0% |
Kolesterool | 0 mg | 0% |
Süsivesikud kokku | 8 g | 3% |
Suhkur | 8 g | 16% |
Valk | 0 g | |
* Päevane väärtus põhineb 2000 kaloriga dieedil. Sõltuvalt teie kalorivajadusest võib teie päevane tarbimine olla suurem või väiksem. |
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele