Vadakuvalgu isolaat, Bluebonnet Nutrition, 100% looduslik, vanill, 924 g
Laost otsas
Vadakuvalk – globulaarsete valkude kontsentraat, mida saadakse vadakust, eriti juustu tootmisel. & nbsp; Kuna seda tüüpi valke valmistatakse looduslikest piimatoodetest, on sellest saanud kulturistide jaoks peaaegu asendamatu valgu- ja aminohapete allikas. Tänu selle valgu aminohapete ainulaadsele energiatootmisvõimele & nbsp; see on muutunud asendamatuks energiaallikaks kogu kehale, eriti füüsilise koormuse ajal. Lisaks on vadakuvalk tsüsteiini ja metioniini (DNA stabiliseerumine jagunemise ajal), arginiini ja lüsiini (kehakaalu suurenemine) allikas, kaltsium ja glutamiin (immuunsüsteemi parandamine). Täpsemate nõuannete saamiseks võite võtta ühendust juhiga Biotuse veebisaidil.
Bluebonnet Nutrition, 100% looduslik vadakuvalgu isolaat, looduslik prantsuse vanilje
p>
Kasutamine: kokteilina: sega 33 g (1 lusikas) pulbrit 240 ml külma vee/piima/mahlaga, loksuta ühtlaseks massiks.>
Muud koostisained: denatureerimata vadakuvalgu isolaat, looduslik vanilje maitseaine, päevalille letsitiin, stevia ekstrakt. Sisaldab: piim
Vabu: muna, kala, karbid, pähklid, maapähklid, nisu, sojaoad, pärm, gluteen, oder, riis, GMO-ta. span>
Hoiatus: Hoida tihedalt suletuna jahedas, kuivas kohas, lastele kättesaamatus kohas. Ärge kasutage, kui kaitsetihend on katki või puudub. .
Koostisained:
Portsjon: 33g | ||
Torneeringute arv: 28 | ||
ühes Ternimised | % päevasest vajadused | |
kalorid  ; | 125 | |
Rasvast saadud kalorid | 5 | |
Rasv kokku | 0,5 g | 1% |
Küllastunud rasvad | 0,5 g | 3% |
kolesterool | 15 mg | 5% |
Süsivesikud kokku | 3 g | 1% |
Suhkur | 1,5 g | |
Valk | 26 g | 52% |
D-vitamiin (vadakust) | 10 RÜ | 3% |
Kaltsium (vadakust) | 90 mg | 9% |
Fosfor (vadakust) | 70 mg | 7% |
Magneesium (vadakust) | 20 mg | 5% |
Naatrium (vadakust) | 100 mg | 4% |
Kaalium (vadakust) | 100 mg | 3% |
Tüüpiline aminohapete koostis portsjoni kohta: | ||
Aminohapped | % valku | mg |
alaniin | 4,2% | 1100 mg |
Arginiin | 2,3% | 610 mg |
asparagiinhape | 8,9% | 2315 mg |
Tsüstiin/tsüsteiin | 1,8% | 465 mg |
Glutamiinhape | 15,1% | 3920 mg |
Glütsiin | 1,6% | 405 mg |
Histidiin | 1,5% | 390 mg |
Lüsiin | 8,0% | 2090 mg |
Metioniin | 1,9 % | 505 mg |
fenüülalaniin | 2,7% | 690 mg |
Proliin | 4,9 % | 1275 mg |
Seriin | 4,3% | 1120 mg |
Treoniin | 5,9% | 1530 mg |
Trüptofaan | 1 ,4% | 370 mg |
Türosiin | 2,5% | 640 mg |
hargnenud ahelaga aminohapped | ||
Isoleutsiin | 4,9% | 1265 mg |
Leutsiin | 9,2 %  ; | 2380 mg |
Valiin   ; | 5,0% | 1290 mg span> |
Valgufraktsioonid | ||
Beeta-laktoglobuliin | 60% | 15 600 mg |
Glükomakropeptiidid (GMP) | 15% | 3900 mg |
Alfa-laktalbumiin | 15% | 3900 mg |
Proteaaspeptoon | 5 5,0% | 1300 mg |
Immunoglobuliinid (IgG) | 2,0% | 520 mg |
Seerumi albumiinid | <1% | 250 mg |
Väärtused põhinevad vadakuvalgu isolaadi arvutamisel. |
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele