Whey Protein, Vanill, Bluebonnet Nutrition, 840 g
Vadakuvalk – globulaarsete valkude kontsentraat, mida saadakse vadakust, eriti juustu tootmisel. & nbsp; Kuna seda tüüpi valke valmistatakse looduslikest piimatoodetest, on sellest saanud kulturistide jaoks peaaegu asendamatu valgu- ja aminohapete allikas. Tänu selle valgu aminohapete ainulaadsele energiatootmisvõimele & nbsp; see on muutunud asendamatuks energiaallikaks kogu kehale, eriti füüsilise koormuse ajal. Lisaks on vadakuvalk tsüsteiini ja metioniini (DNA stabiliseerumine jagunemise ajal), arginiini ja lüsiini (kehakaalu suurenemine) allikas, kaltsium ja glutamiin (immuunsüsteemi parandamine) Life Whey Protein, loodusliku vanilje maitsega
Kasutamine: kokteil: 30 g (1 lusikas) pulbrit segatuna 240 ml külma veega /piim/mahl , loksutage ühtlaseks massiks.
Muud koostisained: valgumaatriks: (vadaku denatureerimata valgu isolaat, denatureerimata vadakuvalgu kontsentraat, kaltsiumkaseinaat, Mitsellaarkaseiin), mahlakontsentraadid: metsmustikad, jõhvikad, ploomid, kirsid, maasikad, vaarikad, mustikad, viinamarjaseemnete ja vaarikaseemnete ekstraktid) suhkruroo kristallid, viinamarja- ja apelsinikontsentraadid, maltodekstriin, looduslik vanilli maitse, kaerakliid, akaatsiakummi, tselluloos , MCT õli, mitte-GMO letsitiin, stevia. Sisaldab: piim, nisu, sojaoad.
Ei sisalda: mune, kala, karpe, pähkleid, maapähkleid, nisu, sojaube, pärm, gluteen, oder, riis, mitte-GMO.
Hoiatus: hoia tihedalt suletuna jahedas ja kuivas kohas, lastele kättesaamatus kohas.  ; Ärge kasutage, kui turvaplomm on katki või puudub.
Koostis: | ||
Portsjon: 30 g | ||
Portsjonid: 28 | ||
Ühes portsjonid | % päevaraha vajadustest | |
kalorid | 100 | |
Rasvast saadud kalorid | 5 | |
Rasva üldkogus | 1 g | 1 % |
Küllastunud rasvad | 0,5 g | 3% |
Kolesterool   ; | 3 mg | 1% |
Süsivesikud kokku | 7 g | 2% |
Kiudained > | 2 g | 7% |
Suhkur | 3 g | |
Valk | 19 g | 38% |
kaltsium (piimast seerum) | 90 mg | 9% |
raud (vadakust ja kaseiinist) | 0,5 mg | 3% |
Fosfor (vadakust) | 45 mg | 5% |
Magneesium (vadakust) | 15 mg | 4% |
Naatrium ( vadakust) | 45 mg | 2 % |
Kaalium (vadakust) | 175 mg span> | 5% |
L-glutamiin (L -glutamiin ja glutamiinipeptiidid) | 500 mg | * |
Immunoglobuliinivalgu kontsentraat | 200 mg | * |
Nukleotiidid (tsütidiin, adenosiin, guanosiin ja uridiini monofosfaadid) | 50 mg | * |
Superoksiidi dismutaas/gliadiini kompleks (GliSODin) 25 ühikut SOD | 25 mg | ** |
Puuviljade polüfenoolid: puuviljad metsmustikad, viinamarjad , apelsin, jõhvikas, ploomid, kirsid, maasikad, vaarikad, mustikad, viinamarjaseemned ja vaarikaseemnete ekstraktid | 5 mg span> | * |
* määratletud | ||
Tüüpiline aminohappeprofiil portsjoni kohta: | ||
Aminohapped | % valk | mg |
alaniin | 5,6% | 1055 mg |
arginiin | 2,4% | 456 mg |
Asparagiinhape | 11,3% | 2140 mg |
Tsüstiin/tsüsteiin | 2,8% | 539 mg |
Glutamiinhape | 18% | 3436 mg |
Glütsiin | 1,9% | 359 mg |
Histidiin | 1,9% | 360 mg  ; |
Lüsiin | 10,2% | 1943 mg |
metioniin | 2,4% | 449 mg |
Fenüülalaniin | 3,3% | 627 mg |
Proliin | 6,4% | 1223 mg |
Seriin | 5,1% | 962 mg |
Treoniin | 7,3% | 1395 mg |
Trüptofaan | 3,4% | 640 mg |
Türosiin | 3,4% | 640 mg |
hargnenud ahelaga aminohapped | ||
Isoleutsiin | 7,3%  ; | 1385 mg |
Leutsiin | 11,2% | 2137 mg |
Valiin | 6,3% span> | 1205 mg |
Valgufraktsioonid | ||
Beeta-laktoglobuliin | 43,8 % | 8760 mg |
Glükomakropeptiidid ( GMP) | 20,3% | 4060 mg |
Alfa-laktalbumiin | 15,2% span> | 3040 mg |
Immunoglobuliinid (IgG) | 4,8% | 960 mg |
Seerumi albumiinid | 3,4% | 680 mg |
Väärtused põhinevad vadakuvalgu isolaadi arvutamisel. |
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele