Whey Protein Plus probiootikumid ja ensüümid, Lake Avenue Nutrition, maitsestamata, 2,27 kg
Whey Protein Plus probiootikumid ja ensüümid, Whey Protein, Lake Avenue Nutrition on kõrge bioloogilise väärtusega toidulisand, mis suurendab lihaste kasvu ja suurendab füüsilist vastupidavust treeningu ajal. Pulber sisaldab vajalikus koguses aminohappeid, sealhulgas BCAA-sid, samuti 24 g valku portsjoni kohta. Valk on valmistatud veise vadakust, mis on parim valguallikas ja pakub kehale asendamatut tuge. See aitab suurendada vastupidavust, tõsta treeningu intensiivsust, ennetada lihasmassi kadu ning pakkuda lihaskasvu ning kauni ja vormitud keha ülesehitamist. Valkule on lisatud 16 probiootilist tüve ja ensüümi, mis toetavad seedesüsteemi ja kogu seedetrakti normaalset talitlust. Need toetavad toidu seedimist ja parandavad toitainete imendumist toidust. Whey Protein ilma lisatud maitseainete ja magusaineteta on suurepärane täiendus dieedile ja regulaarsele treeningule, varustab keha vajaliku koguse valkudega.
Biotuse veebisaidil saate ei saa mitte ainult tooteid osta ja nendega tutvuda, vaid ka meie konsultantidega ühendust võtta, et saada üksikasjalikku teavet.
Lake Avenue Nutrition, Whey Protein Plus probiootikumid ja ensüümid, maitsestamata, 5 naela (2,27 kg).
>Soovitatav kasutamine: koossegage 2 kulbitäit (33 g) 180–360 ml külma vee või teie valitud vedelikuga (nt piim, kookospiim, mandlipiim, riisipiim, sojapiim jne). Parimate tulemuste saavutamiseks kasutage segistipudelit, šeikerit või elektrilist blenderit. Vajadusel võib vadakuvalku segada lusikaga.
Keskmiselt 33 g 2 kulbi kohta. Individuaalne kühveldamise tehnika võib anda veidi rohkem või vähem kui 33 g.
Muud koostisained: vadakuvalgu kontsentraat (veisepiimast), vadakuvalgu isolaat (veisepiimast). ), l-glutamiin, fermenteeritud piimapulber (veisepiimast), päevalille letsitiin, probiootiline segu [Lactobacillus acidophilus (LA02), Lactobacillus plantarum (LP09), Lactobacillus rhamnosus (LR06), Streptococcus thermophilus (YO8), Lactobacillus (YO8) juhtum , Lactobacillus plantarum (LP01) Lactobacillus rhamnosus (GG) Lactobacillus rhamnosus (LR05) Lactobacillus reuteri (LRE02) Lactobacillus salivarius (CRL1328) Bifidobacterium lactis (BS01) Bifidobacterium lactis (Bilacbacterium lactis (BS01) BL05BI2BI) (B0fido BR0) (B0fido BR0) )] ja ensüümide segu (proteaas 6.0, proteaas 45, peptidaas ja bromelain).
Sisaldab: piima.
Ei sisalda: Imunad, kala, koorikloomad, pähklid, maapähklid, nisu, soja, seesam, gluteen, kunstlikud värv-, maitse- või magusained.
Hoiatused:
strong> xhoida lastele kättesaamatus kohas. Kasutage seda toodet ainult lisandina. Ärge kasutage kaalu langetamiseks. Teie kaitseks suletud. Ärge kasutage, kui kott on läbi torgatud või tihend on kahjustatud või katki. Hoidke jahedas ja kuivas kohas eemal kuumusest, valgusest ja niiskusest. Seda toodet pakitakse ja müüakse kaalu, mitte mahu järgi. Sisu settimine toimub aja jooksul ja seda ei saa vältida.
Sernimise suurus: 2-mõõtmeline lusikad (33 g) | ||
Portsjonid: umbes 69 | ||
| Summa portsjoni kohta | % päevasest väärtusest** |
kalorid | 120 |
|
Rasva kokku | 1g | 1% |
Küllastunud rasvhapped | 1g | 5% |
Transrasv | 0g |
|
Kolesterool | 55mg  ; | 18% |
Naatrium | 70mg | 3% |
Süsivesikuid kokku | 4g | 1% |
Kiudained | 0 r | 0% |
Suhkru kogusumma | 1g |
|
Sisaldab 0 g lisatud suhkrud |
| 0 % |
Valk | 24 g | |
D-vitamiin | 0 mcg | 0% |
Kaltsium | 190mg | 15% |
raud | 0mg | 0% |
Kaalium | 170mg | 4% |
** Päevane väärtus protsentides 2000 kalorisisaldusega dieedi põhjal. ♦ 33 g kohta 2 lusikatäit - e siis keskmine väärtus. Individuaalne kühveldustehnika võib anda veidi rohkem või vähem kui 33 g. |
Tüüpiline aminohapete profiil (mg) portsjoni kohta**
alaniin
1070
Arginiin
530
Asparagiinhape
2550
Tsüstiin
290
Glutamiinhape
4000
Glütsiin
530
Histidiin
330
^ Isoleutsiin
1480
^ Leutsiin
2170
Lüsiin
2050
Metioniin
440
Fenüülalaniin
710
Proliin
1430
Rahulik
1210
Treoniin
1390
Trüptofaan
510
Türosiin
590
^ Valiin
p>1390
** Loodusliku varieeruvuse arvessevõtmine
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele