Vadakuvalgu isolaat, Bluebonnet Nutrition, 924 g
Vadakuvalk – globulaarsete valkude kontsentraat, mida saadakse vadakust, eriti juustu tootmisel. & nbsp; Kuna seda tüüpi valke valmistatakse looduslikest piimatoodetest, on sellest saanud kulturistide jaoks peaaegu asendamatu valgu- ja aminohapete allikas. Tänu selle valgu aminohapete ainulaadsele energiatootmisvõimele & nbsp; see on muutunud asendamatuks energiaallikaks kogu kehale, eriti füüsilise koormuse ajal. Lisaks on vadakuvalk tsüsteiini ja metioniini (DNA stabiliseerumine jagunemise ajal), arginiini ja lüsiini (kehakaalu suurenemine) allikas, kaltsium ja glutamiin (immuunsüsteemi parandamine). Täpsema nõu saamiseks võite võtta ühendust juhiga Biotuse veebisaidil.
Bluebonnet Nutrition, Whey Protein Isolate, Natural Segamarjamaitseline segu
Kasutamine: kokteilina: sega 33 g (1 kulbik) pulbrit 240 ml külma vee/piimaga/ mahl ja loksutage ühtlaseks massiks.
Muud koostisained: denatureerimata vadakuvalgu isolaat, looduslik maasika- ja vaarika maitseaine, päevalille letsitiin, stevia ekstrakt, peedimahl (värv ), viinamarjakoore ekstrakt (värv). Sisaldab piima.
Ei sisalda: mune, kala, karpe. , pähklid, maapähklid, nisu, sojaoad, pärm, gluteen, oder, riis. Mitte-GMO.
Hoiatus: hoia tihedalt suletuna jahedas, kuivas kohas, lastele kättesaamatus kohas. Ärge kasutage, kui ohutusplomm on katki või puudub.
Laos: | |||
Portsjon: 33 g | |||
Portsjonid: 28 | |||
Ühes portsjonid | % päevasest | strong> vajadused | |
kalorid | 125 | ||
Rasvast saadud kalorid | 5 | ||
Rasva üldkogus | 0,5 g | 1% | |
Küllastunud rasvad | 0,5 g | 3% | |
Kolesterool   ; | 15 mg | 5% | |
Süsivesikud kokku | 3 g | 1% | |
Suhkur  ; | 1,5 g | ||
Valk | 26 g | 52% | |
D-vitamiin (vadakust) | 10 RÜ | 3% | |
Kaltsium (vadakust) | 90 mg | 9% | |
Fosfor (vadakust) | 70 mg | 7% | |
Magneesium (vadakust) | 20 mg | 5% | |
naatrium (vadakust) | 100 mg | 4% | |
Kaalium (vadakust) | 100 mg | 3% | |
Tüüpiline aminohapete koostis portsjoni kohta: | |||
Aminohapped | % valku | mg | |
alaniin | 4,2% | 1100 mg | |
Arginiin | 2,3 % | 610 mg | |
Asparagiinhape | 8,9% | 2315 mg | |
Tsüstiin/tsüsteiin | 1,8%  ; | 465 mg | |
Glutamiinhape | 15,1% | 3920 mg | |
Glütsiin | 1,6% | 405 mg | |
Histidiin | 1,5% | 390 mg | |
Lüsiin | 8,0% | 2090 mg | |
metioniin | 1,9% | 505 mg | |
Fenüülalaniin | 2,7% | 690 mg | |
Proliin | 4,9% | 1275 mg | |
Seriin | 4,3% | 1120 mg> | |
treoniin | 5,9% | 1530 mg | |
Trüptofaan | 1,4% | 370 mg | |
Türosiin | 2,5% | 640 mg span> | |
hargnenud ahelaga aminohapped | |||
Isoleutsiin | 4,9% | 1265 mg | |
Leutsiin | 9,2% | 2380 mg | |
Valiin | 5,0% | 1290 mg | |
Valgufraktsioonid | |||
Beeta-laktoglobuliin | 60% | 15 600 mg | |
Glükomakropeptiidid (GMP) | 15% | 3900 mg | |
Alfa-laktalbumiin | 15% | 3900 mg | |
proteaaspeptoon | 5 5,0% | 1300 mg | |
Immunoglobuliinid (IgG) | 2,0% | ||
Vadak albumiinid | <1% | 250 mg | |
Väärtused põhinevad vadakuvalgu isolaadi arvutamisel. |
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele