Vadakuproteiin (Gold Standard Whey), Optimum Nutrition, Prantsuse vanillikreem, 909 g
Laos
Paketi saadavus
Vakukulla standardne prantsuse vanillimaitseline on praegu saadaolev vadakuvalgu puhtaim vorm. Lihtsalt seeditav vadakuvalk valk  ;dieetlikuks toitumiseks, lihaste kasvatamiseks ja rasvapõletuseks. Whey Gold Standard Series on optimaalne valguallikas lihasmassi säilitamiseks, treeningjärgse toitainete taastamiseks ja magusaisu rahuldamiseks, kartmata kaalus juurde võtta. Peamine koostisosa on vadakuvalgu isolaat (WPI) ja vadakuvalgu kontsentraat. Iga portsjon sisaldab 24g valku, 5,5g BCAA-d, 4g glutamiini ja glutamiinhapet pulbrina.
Vadak valk - töödeldud piima valkude segu. See on parim valk, mida kasutatakse lihaste kasvatamiseks ja rasvapõletuseks. Vadak sisaldab laktoosi, laktalbumiini ja mineraalaineid. Lehmapiimavalk sisaldab 20% vadakut ja 80% kaseiini. Vadak sisaldab 10 valkuuut ainet: need on immunoglobuliinid, veise seerumi albumiin, alfa-laktalbumiin, beeta-laktoglobuliin ja madalamad peptiidid (ensüümid): lüsosüüm (muramidaas), laktoperoksüdaas ja laktoferriin . Vadaku valk on kulturistide ja elukutseliste sportlaste jaoks võib-olla kõige elementaarsem toiteelement, see on populaarne tervislikku eluviisi järgivate inimeste seas, kuna see on hea immunostimulant. See sisaldab ka palju aminohappeid.
Valem sisaldab täiuslikku kombinatsiooni valkudest, asendamatutest aminohapetest ning sisaldab vähe rasva ja süsivesikuid. Iga portsjon on ka täidetud vitamiinide ja mineraalide täielik spekter. Valk on täiendav toiduvalguallikas sportlastele ja kulturistidele. Kogu täpsema teabe ravimi kohta leiate veebisaidilt: Biotus. Toidulisand on madala kalorsusega ja samal ajal kõrge toiteväärtusega.
Optimaalne toitumine, kuldstandard, 100% vadak, prantsuse vanillakoor, 2 naela (909 g)
Kasutamine:
Tarbige piisavalt valku, et rahuldada oma igapäevane valguvajadus, kombineerides kõrge valgusisaldusega toite ja valgulisi toidulisandeid. Parimate tulemuste saavutamiseks tarbige mitu väikest söögikorda ühtlaselt kogu päeva jooksul.
Lisage klaasile üks lusikas Gold Standard 100% Whey't, lisage 200 ml vett või muud jooki. Seejärel segage see lusikas. Segage segu umbes 30 sekundit või kuni pulber on täielikult lahustunud. Saate segada iga portsjoni 200 ml piima või oma lemmikjoogiga.
Shaker Cup: shaikerit saate kasutada portsjoni valmistamiseks kohe pärast treeningut, võimsa valguannuse saamiseks.
Blender: üks kulbitäis Gold Standard 100% vadakut blenderis ja 200g vett või teie lemmikjooki.  ;Segage 20–30 sekundit , lisage segule 1 või 2 jääkuubikut ja segage veel 30 sekundit. Lisades värskeid või külmutatud puuvilju, maapähklivõid, linaseemneõli, kookospähklit ja muid kõrge energiasisaldusega koostisosi saate võib muuta teie segu toiduks. Saab teha Gold Standard 100% Whey on veelgi võimsam toode jõu ja energia taastamiseks, lisades toidulisandeid: kreatiini, glutamiini, BCAA-sid ja süsivesikuid.
Hommikuseks hommikusöögiks võite segada lusikatäie kaerahelbehelbe, jogurti või piimaga. Parem, kui puista pulbrit muffinitele, küpsistele, kookidele jne. Küpsetatud toidule lusikatäie lisamine.
Muud koostisained: valgusegu (vadakuvalgu isolaat, vadakuvalgu kontsentraat, vadakupeptiidid), looduslikud ja kunstlikud lõhna- ja maitseained, letsitiin, sool, kaaliumi atsesulfaam, aminogeen, sukraloos, laktaas.
Sisaldab piima ja sojat (letsitiini).
Märkus. Kasutage seda toodet ainult toidulisandina. Ärge kasutage kaalu langetamiseks.
Serneeringu suurus: 1 lusikas (31 g) | ||
Portsjonid konteineri kohta: 29 | ||
| Üks portsjon > | % päevasest vajadusest* |
Kalorid | 110 |
|
Rasva üldkogus | 1 g p> | 1% |
Küllastunud rasv > | 0,5 g | 3% |
Kolesterool | 40 mg | 13% |
Naatrium | 100 mg | 4% |
Süsivesikud kokku | 2 g | 1% |
Suhkur kokku | 2 g |
|
Valk | 24 g | 48% |
Kaltsium p> | 140 mg | 10% |
Kaalium | 160 mg | 4% |
Väike transrasvade, toidukiudainete allikas, lisatud suhkrud, D-vitamiin ja raud. | ||
* Päevase väärtuse protsent dieedi põhjal 2000. aastal kaloreid. |
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Ostke selle tootega
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele