Miso supp (orgaaniline), Miso-Cup, Edward & Sons, Jaapani stiilis restoran, 3 portsjonit
Miso pasta purk. kasutada säilitusainena toore kala küpsetamisel (pärast misoga kombineerimist säilib kala nädal aega). Seda kasutatakse vürtsika kastme valmistamiseks värsketele köögiviljadele, kastmetele. Misot lisatakse kalast, karpidest, merevetikatest ja köögiviljadest valmistatud supile. See hooajaline roog sisaldab ohtralt C-vitamiini, karotiini ja kiudaineid. Misopasta on valgurikas, sisaldab letsitiini, glutamiinhapet, B-vitamiine ja palju mikroorganisme, mis soodustavad seedimist ja reguleerivad soolestiku tööd. Üksikasjalikuma nõu saamiseks võite võtta ühendust juhiga Biotuse veebisaidil.
Edward & Sons, Miso-Cup, Jaapani restorani stiil, 3 individuaalset portsjonit
Töötmisviis: lisage ühe ümbriku sisu kuni 200 ml kuum vesi. Segage. Nautige!
Vihje. Kodus valmistamisel võite maitse ja toitainete sisalduse lisamiseks kasutada aurutatud köögiviljadest järelejäänud vett.
Muud koostisosad: miso-supp, pehme pakend: orgaaniline miso (vesi, orgaanilised sojaoad, orgaaniline riis, sool, pärm, koji hallituse kultuur [Aspergillus ]), vesi, pruunvetikaekstrakt, alkohol, šiitake seente ekstrakt, pärmipulber , sibulapulber, sool.
Sojatükkide pakend: tofu (sojapiim, riisitärklis, kaltsiumkarbonaat), kapsas, wakame-vetikad, sibul, roheline sibul.
Sisaldab soja.
Serveerimine: 1 (25,8g pehme pakk ja 1,7g tofupakist) | ||
Portsjonid konteineri kohta: 3 | ||
Torneeringu kohta | % päevane väärtus* | |
kalorid> | 50 | |
kalorid rasvast | 10 | |
Rasvad kokku | 1g | 2% |
Küllastunud rasvhapped | 0 g | 0% |
Transrasvad | 0 g |   ; |
kolesterool | 0 mg | 0% |
Naatrium | 960 mg | 40% |
Süsivesikud kokku | 7 g | 2% |
Kiudained | <1g | 3% |
Suhkrud | 6 g | |
Valk | 2 g | |
A-vitamiin | 0% | |
C-vitamiin | 0% | |
Kaltsium | 2% | |
raud | 4% | |
* Päevane vajadus, mis põhineb 2000 kalorisisaldusega dieedil. |
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele