Küpsetamise segu "Valge leib", Saia küpsetussegu, SunnyGoga, gluteenivaba, 300 gr
Gluteenivaba segu valge leib, saiaküpsetussegu, SunnyGoga sisaldab täistera sorgojahu, riisi ja maisi. Ei sisalda säilitusaineid, tööstuslikke emulgaatoreid ja stabilisaatoreid. Segu on väga mugav ja praktiline kasutada ning see ei nõua lisakomponente, kuna see võimaldab lihtsalt kvaliteetset küpsetist juba iseenesest. Küpsetada saab ka tinaleiba ja pagaritooteid (vormis) pärmi, juuretise ja küpsetuspulbriga. Saia armastajatele meeldib kindlasti see segu, mida on nüüd veelgi lihtsam valmistada. Segu on loodusliku koostisega, mis sobib kõigile, ka neile, kellel on gluteenitalumatus. Selle toote kasutamisel on maitsvad, lõhnavad ja õrnad küpsetised teile garanteeritud! Sobib nii hommiku-, lõuna- kui ka kergeteks suupisteteks, mis annavad energiat kogu päevaks aktiivseks tegevuseks. Kindlasti rõõmustate oma lähedasi sellise maitsva leivaga!SunnyGoga bränd on spetsialiseerunud erinevate gluteenivabade toodete valmistamisele just neile, kellel on gluteenitalumatus. Spetsialistid loovad looduslikke segusid, milles puuduvad erinevad emulgaatorid ja stabilisaatorid ning mis on ka võimalikult lihtsad ja hõlpsasti kasutatavad. Iga segu sobib hästi koos teiste täiendavate toodetega: pärm, küpsetuspulber ja teised.
SunnyGoga, saiaküpsetussegu, 300 g
rakendus : 300 g segu, 350 ml vett, 4 g presspärmi (või 2 g kuivpärmi), 6 g soola. Sõtku tainas, lase 2-3 tundi kerkida, küpseta.
Koostis: riisijahu, maisitärklis, sorgojahu, taimsed kiudained (jahubanaan, õun), guarkumm.
100 gr toote energeetiline väärtus: 332 kcal; valgud - 5,09 g, rasvad - 1,43 g, süsivesikud - 74,7 g.
Hoiatused: ei ole mõeldud kasutamiseks inimestele, kellel on individuaalne tundlikkus segu komponentide suhtes.
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele