Rukkijahu, rukkijahu, Bob's Red Mill, 622 grammi
Bob's Red Milli rukkijahu kasutatakse leivas ja pagaritoodetes paljudes kultuurides. Suurem osa kliidest ja idudest on rukkiseemnetest eemaldatud, nii et jahul on vähem intensiivne maitse, heledam värv ja kergem tekstuur. Sellesse tootesse on lisatud nisugluteeni, et parandada küpsetiste tekstuuri ja mahtu.   ;Rukis on rikkalik ja mitmekülgne valguallikas ja eritüüpi kiudaine, mida nimetatakse arabinoksülaaniks ja mis on tuntud ka oma kõrge antioksüdantse aktiivsuse poolest. Rukis on seleeni, fosfori, magneesiumi, vase, tsingi ja valgu allikas. Biotuse rukkijahu on lisand igale leiva retseptile. Rukist saab mitmesugustes küpsetistes kasutada muude täisterajahude (nisu-, speltajahu- ja pruunriis-) asemel.
Rohke täistera- ja muude taimsete toiduainete sisaldus, milles on vähe rasva, küllastunud rasvu ja kolesterooli, võib vähendada südamehaiguste ja teatud vähivormide riski. Biotuse veebilehel saate ka mitte ainult osta, vaid ka tutvuda toodetega, saada täielikku teavet meie konsultantidelt.
Bobi punane veski, hele rukkijahu
Töötmisviis: kuklirullide retsept.
1 klaas sooja vett (110°–120°); 1 spl. kuivpärm Bob's Red Mill'ist; 1 spl taimeõli; 1 muna; 2 spl suhkrut; 1 tass heledat rukkijahu; 2-2 1/2 tassi pleegitamata valget jahu;   ; ; 1 1/2 teelusikatäit soola; 1 spl. lusikatäis köömneid (valikuline).
Pista pärm suures kausis sooja veega üle, sega, kuni see on lahustunud. Lisa või, muna, suhkur, rukkijahu, 2 tassi pleegitamata valget jahu ja soola. Sõtku hoolikalt, kuni tainas kausi külgedest eemale tõmbub. Sõtku tainas tööpinnal, lisades vajadusel väike kogus jahu. Lisa köömned (kui kasutad) . Sõtku ühtlaseks ja elastseks (8–10 minutit).
Vormige tainas palliks; pane suurde kaussi ja katke rätikuga, lase kerkida, kuni see kahekordistub. Tõsta kogu õhk välja, lõika tainas pooleks, puista peale köömneid (soovi korral) ja vormi kumbki pool palliks. Kata kinni, lase tainas 10 minutit puhata.
Ühest pallist 3 trossi vormimine ja jagage seejärel iga köis 3 võrdseks osaks. Vellige iga osa palliks. . Määri küpsetusplaat rasvaga. Pane sooja kohta kõrvale, kata niiske lapiga, kuni see kahekordistub. Tehke iga rulli pikkuses üks kord sisselõige.
Küpsetamine: Kuumutage ahi 200°-ni. Küpsetage auruga (asetage ahjupott kuuma veega). ahju alumine osa) . Küpseta kukleid 15-20 minutit. Need rullid säilivad mitu päeva ja neid saab uuesti soojendada. Külmuvad hästi küpsetatult või küpsetamata.
18 rulli.
Muud koostisosad: rukis, nisugluteen.
Koostis: | ||
Serneering: 1/4 tassi (26 g) | ||
Portsjonid konteineri kohta: 23 | ||
Üks portsjon | % alates päevane vajadus* | |
kalorid | 100 | |
Rasvade kalorid | 5 td> | |
Rasvad kokku | 0,5 g | 1% |
Küllastunud rasv | 0 g | 0% |
Transrasvad | 0 g | |
kolesterool > | 0 mg | 0% |
Naatrium | 0 mg | 0% |
Kokku süsivesikud | 21 g | 7% |
Kiudained | 1 g | 4% |
Suhkur | 1 g | |
Valk | 2 g | |
A-vitamiin | 0 % | |
C-vitamiin | 0% | |
kaltsium | 0% | |
raud
| 4%
|
* Päevane vajadus toitumise põhjal 2000 kalori kohta. Sõltuvalt teie kalorivajadusest võib teie päevane tarbimine olla suurem või väiksem. |
Kalorid: | 2000 | 2500 | |
Rasvad kokku | Vähem kui | 65 g | 80 g |
Küllastunud rasv | vähem kui | 20 g | 25 g |
kolesterool | vähem kui | 300 mg | 300 mg |
naatrium | Vähem kui | 2,400 mg | 2,400 mg |
Süsivesikuid kokku | 300 g | 375 g | |
Kiudained | 25g | 30g |
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele