Vadakuvalgu isolaat, Bluebonnet Nutrition, 924 g
Vadakuvalk – globulaarsete valkude kontsentraat, mida saadakse vadakust, eriti juustu tootmisel. & nbsp; Kuna seda tüüpi valke valmistatakse looduslikest piimatoodetest, on sellest saanud kulturistide jaoks peaaegu asendamatu valgu- ja aminohapete allikas. Tänu selle valgu aminohapete ainulaadsele energiatootmisvõimele & nbsp; see on muutunud asendamatuks energiaallikaks kogu kehale, eriti füüsilise koormuse ajal. Lisaks on vadakuvalk tsüsteiini ja metioniini (DNA stabiliseerumine jagunemise ajal), arginiini ja lüsiini (kehakaalu suurenemine) allikas, kaltsium ja glutamiin (immuunsüsteemi parandamine). See taimetoiduvalem on loodud oksüdatiivse stressi ja energia tootmise vähendamiseks. Täpsemate nõuannete saamiseks võtke ühendust juhiga Biotuse veebisaidil.
Bluebonnet Nutrition, vadakuvalgu isolaat, naturaalne šokolaad
Kasutamine: segage 1 lusikas (32,4 g) pulbrit 300 ml vett, mahla või muud jooki kord päevas, segage või loksutage ühtlaseks massiks. Parimate tulemuste saavutamiseks - vedelik peaks olema väga külm. Küpseta ilma segistita.
Muud koostisained: denatureerimata vadakuvalgu isolaat, Hollandi kakao, naturaalne šokolaadimaitse, GMO-ta päevalille letsitiin, Ekstraheerige stevia (A).
Sisaldab piima.
Ei sisalda sisaldavad: mune, kala, karpe, pähkleid, maapähkleid, nisu ja sojaube, pärmi, gluteeni, otra ja riisi.
Hoiatused:
Pange tähele: kasutage seda toodet toidulisandina.  ; Ärge kasutage kaalu langetamiseks.
Hoidke tihedalt suletud purgis. Hoida jahedas, kuivas kohas, eemal kuumusest, valgusest ja niiskusest.
Hoida lastele kättesaamatus kohas.
Portsjonid konteineri kohta on ligikaudsed.
Märkused e: seda toodet müüakse kaalu, mitte mahu järgi.
Koostis: | ||
Serveerimine: 1 lusikas (33 g) | ||
Portsjonid konteineri kohta: 28 | ||
Üks portsjon | % Päevane väärtus | |
kalorid | 125 | |
Rasvast saadud kalorid | 5 | |
Rasv kokku | 0,5 g | 1 |
Küllastunud rasv | 0,5 g | 3 |
kolesterool | 15 mg | 5 |
Süsivesikud kokku | 3 g | 1 |
Kiudained | 0,5 g | 2 span> |
Suhkur | 1,5 g span> | |
Valk | 26 g | 52 |
D-vitamiin (vadakust) | 10 RÜ † | 3 |
Kaltsium (vadakust) | 90 mg † | 9 |
Raud (kakaost) | 0,5 mg † | 3 |
Fosfor (vadakust, kakaost) | 90 mg pistoda; | 9 |
Magneesium (vadakust, kakaost) | 30 mg † | 8 |
vask (kakao) | 70 µg † | 4 |
Kloriid (seerumist, naatriumkloriidist) | 70 mg † | 2 |
Naatrium (seerumist, naatriumkloriid) | 140 mg † | 6 |
Kaalium (vadakust, kakaost) | 160 mg † | 5 |
Päevane vajadus, mis põhineb 2000 kalorisisaldusega dieedil. | ||
† vitamiinide ja mineraalainete kogused võivad erineda. | ||
  ; | ||
Tüüpiline aminohape Happekompleks | ||
väärtused põhinevad 26 grammil valku 100% loodusliku vadakuvalgu portsjoni kohta | ||
Aminohape | % koguvalk | mg |
alaniin | 4,2% | 1100 mg |
Arginiin | 2,3% | 610 mg |
asparagiinhape | 8,9 % | 2 315 mg |
Tsüstiin /tsüsteiin | 1,8% | 465 mg |
Glutamiinhape | 15,1% | 3920 mg |
Glütsiin | 1,6% | 405 mg |
Histidiin | 1,5% | 390 mg span> |
Lüsiin | 8,0% | 2 090 mg |
metioniin | 1,9% | 505 mg |
Fenüülalaniin | 2,7% | 690 mg |
proliin | 4,9% | 1275 mg |
seriin | 4,3% | 1120 mg |
Treoniin | 5,9% | 1530 mg> |
Trüptofaan | 1,4% | 370 mg |
Türosiin | 2,5% | 640 mg |
hargnenud ahelaga aminohapped | ||
Isoleutsiin span>> | 4,9% | 1265 mg |
Leutsiin | 9,2% | 2 380 mg |
Valiin | 5,0% | 1 290 mg |
Valgufraktsioonid | ||
Beeta-laktoglobuliin | 60% | 15600 mg |
Glükomakropeptiidid (GMP) | 15% | 3900 mg |
Alfa-laktalbumiin | 15% | 3900 mg |
Proteaasi peptoon 5 | 5,0% | 1 300 mg |
Immunoglobuliinid (IgG) | 2,0% | 520 mg |
Seerumi albumiinid | <1,0% | 250 mg |
Väärtused põhinevad vadakuvalgu isolaadi keskmisel arvutusel. |
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele