Must kinoa, Now Foods, orgaaniline, gluteenivaba, 397 g
Kinoat, tuntud ka kui kinoa, kasvatati iidsetel aegadel Lõuna-Ameerika Andides ja see oli põlisrahvastiku peamine toit. Taim on rikas kaltsiumi poolest, sisaldab ka E-vitamiini ja mõningaid vitamiine B. Kinoas on aminohapete komplekt, mis on koostiselt võrreldav piimaga. Seetõttu on see nii kasulik taimetoitlastele ja sportlastele. Nende aminohapete hulgas on suur kogus lüsiini, tsüstiini ja metioniini, mida teraviljades ja kaunviljades napib. Sisaldab proteiinalbumiini, mis on vajalik maksa, südame ja seedetrakti korralikuks tööks.Kinoa rasvades on kõrge letsitiinhappe sisaldus, mis vastutab närvisüsteemi ja aju normaalse talitluse eest ning on ka võimas antioksüdant ja ehitusmaterjal meie keha rakkudele . Sisaldab seedimiseks vajalikke kiudaineid; samuti mangaani, magneesiumi, vaske, rauda ja suures koguses fosforit (võrreldav kalaga), mis muudab kinoa paljude haiguste (migreen, diabeet, ateroskleroos jne) raviks Sellega samuti palju muud kasulikku Täiskasvanutele ja lastele mõeldud tervisetoodete kohta lisateabe saamiseks külastage Biotuse veebisaiti.
Now Foods, Organic Black Quinoa, Gluteen Free
Kasutamine: kinoat saab keeta täpselt nagu riisi. Esmalt loputage kinoaseemned läbi kurna. 1 tass musta kinoa 2 spl. vett ja hauta umbes 20 minutit. Soovi korral võite lisada maitseaineid ja köögivilju.
Muud koostisained: orgaaniline terve must kinoa tera. Quyuna seemned on gluteenivabad.
Sisu: | ||
Serveerimine: 1/4 tassi (44 g) | ||
Portsjonid konteineri kohta: 9 | ||
  ; | portsjoni kohta | % DV* |
kalorid | 170 | |
Rasvade kalorid | 25 | |
rasvad kokku | 2,5 g | 4% |
Küllastunud rasvad | 0 g span> | 0% |
Transrasvad | 0 g | |
kolesterool | 0 mg | 0% |
Naatrium | 0 mg | 0% |
Süsivesikud kokku | 30 g | 10% span> |
Kiudained | 2 g | 8% |
Suhkur | 0 g | |
Valk | 6 g | 12% |
A-vitamiin | 0% | |
C-vitamiin | 0% | |
Kaltsium | 6% | |
rauda | 25% | |
* Päevane vajadus, mis põhineb 2000-kalorisel dieedil. |
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele