Mandlijahu, Now Foods, orgaaniline, mandlijahu, 454 g
Laost otsas
Mahemandlijahu, esmaklassiline, ehtne toit, orgaaniline mandlijahu, ülipeen
Mandlijahu toodab kuivatamine ja jahvatamine, kooritud, magusate mandlite pähklituumad. Mandlijahul on hügroskoopsed omadused, see tähendab, et see hoiab ja imab suurepäraselt niiskust. Jahvatatud mandlite keemiline koostis on äärmiselt väärtuslik, see sisaldab: küllastunud rasvhappeid, beetakaroteeni, koliini, B-vitamiine, A-vitamiini, aga ka kaaliumi, kaltsiumi, magneesiumi, rauda, naatriumi, bioloogiliselt aktiivseid komponente ja antioksüdante. Sobib gluteenitundlikele inimestele. Ideaalne madala süsivesikute ja gluteenisisaldusega dieedi jaoks. Mandlijahu kasutatakse peamiselt kondiitritoodetes ja toiduvalmistamisel. Seda kasutatakse küpsiste, pähkli-mandli kreemi, kastmete, teraviljade, pudingite, suppide valmistamiseks. Mandlijahu saab kasutada ka paksendajana ja paneeringuna. Biotuse veebisaidil saate tutvuda toodetega ning osta kasulikke ja vajalikke kaupu, samuti saate meie konsultantidelt täielikku teavet.
Soovitatud kasutamine:
Pärast avamist on soovitatav hoida külmkapis.
Muud koostisosad:
Orgaaniline mandlijahu.
Hoiatused: Säilitada jahedas ja kuivas kohas. Optimaalse säilivusaja tagamiseks hoidke seda külmkapis. Pakitud kaalu, mitte mahu järgi.
Koostis: | ||
Serveerimine: 1/4 tassi (22 g) | ||
Terveerimine pakendi kohta : umbes 21 | ||
Üks portsjon td> | % päevasest vajadusest | |
kalorid | 130 | |
Rasvad kokku | 12 g | 15% |
Küllastunud rasv | 1g | 5% |
Transrasvad 0 g | ||
Kolesterool | 0 mg | 0% |
naatrium | 0 mg | 0% |
Süsivesikud kokku | 5 g | 2% |
Pischev kiud | 2 g | 7% |
Suhkur | 1 g | |
Valk | 4 g | 8% |
D-vitamiin | 0 mcg | 0% |
Kaltsium | 52 mg | 4% |
rauda | 0,8 mg | 4% |
Kaalium | 152 mg | 4% |
* Päevane vajadus arvutatuna 2000. a. kalorsusega dieet. |
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele