Kakaopulber, kakaopulber, Dagoba orgaaniline šokolaad, 226 g
Kakaoubade aroom sõltub paljudest teguritest, sealhulgas sademetest, mulla kvaliteedist ja ümbritsevatest taimedest. Uurides aastaid viljeluskultuuri otse oma tarnijate farmides, on Dagoba saavutanud oma šokolaadi ja kakao jaoks parimate kakaosortide valimisel ja töötlemisel suurepäraseid tulemusi. Pärast koristamist hoitakse küpseid kaunasid kääritamiseks, seejärel kuivatatakse, röstitakse koorega ja seejärel kooritakse ja jahvatatakse kakaopulbriks. Pärast seda segatakse pulber erinevate maitsete loomiseks teiste koostisosadega, andes oma klientidele ainulaadse orgaanilise šokolaadi või kakao aroomi. Biotuse kodulehel saad toodetega tutvuda ja tervislikku kakaod soetada, samuti saada täielikku infot meie konsultantidelt.
Dagoba orgaaniline šokolaad, kakaopulber,
- šokolaadialkeemia kunst
- gluteenivaba
- Tee tervisliku eluviisini
Muud koostisosad: orgaaniline kakao.
Serneeringu suurus: 1 lusikas (5g) | ||
Portsjonid konteineri kohta: umbes 45 | ||
portsjoni kohta | % DV | |
kalorid | 10 | |
Rasvast saadud kalorid | 5 | |
Rasv kokku | 0,5 g | 1% |
Küllastunud rasv | 0 g | 0% |
Transrasv | 0 g | |
Kolesterool | 0 mg | 0% |
Naatrium | 0 mg | 0% |
Süsivesikuid kokku | 3 g | 1% |
Kiudained | 2 g | 8% |
Suhkrud | 0 g |   ; |
Valgud | 1 g | |
A-vitamiin | 0% | |
C-vitamiin | 0% | |
Kaltsium | 0% | |
Raud | 2% | |
* Päevane vajadus põhineb 2000 kalorisisaldusega dieedil. |
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele