Punase ženšenni ekstrakt, Umeken, 30 pakki, 300 g

Tootjariik: Jaapan
kvaliteedi tagamine
Iseärasused:
Sertifitseeritud EL-is
Toote kood: 28816
Vöötkood: 000000000

Tootmisest väljas

213,19 €
Uued üksused Umeken
Müüja: Biotus
Biotus
Kirjeldus
Koostisosad, mis muudavad punase ženšenni nii kasulikuks, on saponiinid. ТМ Umeken on välja töötanud ainulaadse lisandi 'Punase ženšenni ekstrakt', mis ei sisalda mitte ainult punast ženšenni juurt, vaid ka haruldast tüüpi kurkumit - lillat, mis sai oma nime - kurkum zedoaria. Selle ja teiste kasulike toodete kohta lisateabe saamiseks külastage Biotuse veebisaiti.

Soovitatav kasutamine: Võtke toidulisandina üks kotike päevas.

Muud koostisosad sisaldab piima.

Hoiatused. tugev> Kvaliteedi tagamiseks hoidke kuivas ja jahedas kohas otsese päikesevalguse eest ja lastele kättesaamatus kohas.

Umeken, RG punase ženšenni ekstrakt, 30 pakki (300 g)

Ühend
Koostis:
Serneeringu suurus: 1 pakk (10 g)
Portsjonid konteineri kohta: 30

Kogu portsjoni kohta

% päevasest väärtusest
kalorid 25
Süsivesikud kokku 7g2% *
Sahara 3 g &dagger ;
Partenditud segu:10 g
galakto-oligosahhariid, kuivatatud Korea punase ženšenni (Panax ginseng) juureekstrakt,  kääritatud  Zedoaria juure ekstrakt 
* % päevas nõue põhineb 2000 kalorisisaldusega dieedil.
† Päevane vajadus ei ole määratud
Not a medicinal product. Consult with your doctor before taking.

Klientide küsimused

Küsimusi pole

Esitage oma küsimus

Küsimus kuvatakse pärast modereerimist.

    Kõik vastused kuvatakse pärast modereerimist.

    Kliendi arvustused

    0

    0 arvustused

    Filtrid
    Kuupäev
    Hinnang Abivalmidus

    Arvustused puuduvad

    Kirjuta arvustus
    Hankige 0,90 € oma boonuskontole tootefoto või videoga ülevaate saamiseks*
    * Kampaania üksikasjad lingil
    Lisa arvustus
    • Kuidas te seda toodet hindate?

    Link videole Youtube'ist

    Lisage kuni 10 pilti .jpeg, .jpg, .gif, .png vormingus, faili suurus kuni 5 MB

    Tagasiside kuvatakse pärast modereerimist.

    loader
    Olete esitanud arvustuse modereerimiseks.