Pruunid merevetikad, metsik Atlandi merevetikad, pruunvetikas, metsik Atlantic Kombu, Maine'i ranniku mereköögiviljad, 56 g
Laost otsas
Pruunvetikas, metsik Atlandi merevetikas, pruunvetikas, Wild Atlantic Kombu
Pruunvetikas, metsik Atlandi merevetikas on väga joodirikas . See mikroelement võitleb viirustega, osaledes fagotsüütide rakkude moodustamises ja juba need rakud kaitsevad inimest haiguste eest. Joodi tarbimise vähenemine toiduainete koostises mõjutab negatiivselt kilpnäärme seisundit, mille tööst sõltub ka organismi vastupanuvõime pahaloomulisele kasvule. See parandus on eriti oluline alatoidetud patsientidele, kuna kõhnunud inimesel, isegi ilma pahaloomulise kasvajata, väheneb kilpnäärme hormoonide kontsentratsioon.Merevetika kasulike omaduste loetelu on üsna mahukas. Eelkõige on neil kantserogeenne omadus, mis võimaldab neil inimkehast eemaldada raskmetallide sooli, radionukliide ja muid kahjulikke aineid. Sellega seoses soovitab rahvameditsiin merevetikaid tõhusa profülaktikana leukeemia ja vähi vastu. Biotuse veebisaidil ei saa mitte ainult tooteid osta ja nendega tutvuda, vaid saada ka täielikku teavet meie konsultantidelt.
Kasutussoovitused
Soovitame teil esmalt kontrollida vetikaid kogemata jäänud väikeste kivikeste või karpide puudumise suhtes. Mõned taimed võivad olla osaliselt kaetud säilitamisel vabanenud looduslike soolade ja suhkrute valge pulbriga. See on täiesti normaalne, nagu ka võimalikud laigud küpsemate lehtede servadel. Mõned näpunäited: vees paisuvad vetikad umbes 40% ja neelavad oma kaalust 5 korda rohkem. Toores pruunvetikas on sitke, kui seda pole leotatud ega marineeritud. Täielikuks pehmenemiseks kasta 15-20 minutiks vette, keeda surve all 5 minutit, küpseta 3-4 minutit 150°C juures või prae pannil 4-5 minutit krõbedaks.Asenda kana- või veisepuljong pruunvetikapuljongiga 1. Kastke 1 leht liitris vees vähemalt 10 minutiks ja eemaldage vastavalt vajadusele. Soola pole vaja. Rikkalikuma puljongi saamiseks jätke vedelikku või võtke välja, viilutage ja lisage supile või ubadele.
Vetikas salatites: rikastage oma salateid mineraalidega. Pehmendage vetikat leotades (1 tund). ) marineerides (1–24 tundi), blanšeerides, röstides või praadides (vt tavalist toiduvalmistamist). Lõika väikesteks tükkideks ja puista salatile. merevetikad eelroa või garneeringuna: rebi, lõika või tükelda merevetikad väikesteks tükkideks ja küpseta 3-5 minutit 150°C juures. Küpsetage pannil madalal kuumusel krõbedaks või suruge tugevalt õlitatud pannil keskmisel kuumusel krõbedaks. Puista selle murega salateid, teravilju, pastasid või söö otse!
Muud koostisosad:
P Hoiatused:
Hoidke jahedas ja kuivas kohas.
Koostis: | ||
Portsjoni suurus: 1/3 tassi (7 g) | ||
Portsjonid konteineri kohta: 8 | ||
Ühe portsjonina | % päevasest vajadusest | |
kalorid | 20 | |
Rasva kogusumma | 0g | 0% |
naatrium | 310mg | 13% |
Kaalium | 780mg | 22% |
Süsivesikud kokku | 3g | 1% |
Kiudained | 3g | 9% |
Valk | 1g | |
Raud | 15% | |
vitamiin B12 | 2% | |
kaltsium | 6% | |
Magneesium | 15% | |
Yod | 2110% | |
Fosfor | 2% | |
Riboflaviin | 10% | |
Chrome | 15% | |
vitamiin B6 | 30% | |
* Päevaväärtuse protsent põhineb 2000 kalorisisaldusega dieedil. Väiksem allikas: kalorid rasvast, küllastunud rasvast, transrasvadest, kolesteroolist, suhkrutest, A- ja C-vitamiinist. |
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele