Ascovit pluss sidrun, VITAPACK, 10 tabletti
Ascovit pluss sidruni, Ascovit pluss sidruni, VITAPACK on VITAPACKi kaubamärgilt tuntud askorbiinhape, preparaat, mis põhineb askorbiinhappel, mis omakorda on orgaaniline ühend, mis on väga glükoosi lähedal. Väärib märkimist, et selle ettevõtte tooted vastavad Euroopa kvaliteedistandarditele (ISO22000: 2005) ning tootmises töötavad farmakoloogia valdkonna parimad spetsialistid. Askorbiinhape on oluline süsivesikute ainevahetuse reguleerimisel, & nbsp; samuti vere hüübimise, kapillaaride läbilaskvuse jaoks. Tuleb märkida, et ravim kaitseb organismi keskkonnategurite kahjuliku mõju eest, soodustab kogu keha ja eriti maksa detoksikatsiooni. Samuti soodustab see D-vitamiini jõudmist rakkudesse ja aktiveerib foolhapet, mis on vajalik erinevate haiguste ennetamiseks. Kõik teavad, et rauda saab organism omastada vaid tänu C-vitamiinile. Sidrunimahlal on arvukalt kasulikke omadusi, see on vaid vitamiinide ladu külmetushaiguste vastu võitlemiseks, lisaks tugevdab see immuunsüsteemi. mõjutab oma põletikuvastase ja desinfitseeriva toime tõttu ka infektsioonikoldeid. Sidrunimahl sisaldab palju rauda ja kaaliumi, mis võib suurendada punaste vereliblede arvu ja tugevdada veresoonte seinu. Tasub teada, et sidrun on antioksüdant, mis täiendab energiapuudust.
Biotuse veebilehel ei saa mitte ainult tooteid osta ja nendega tutvuda, vaid ka täielikku infot meie konsultantidelt.
>Ascovit pluss sidrun, VITAPACK, 10 tabletti.
Kasutamine: profülaktikaks võtta 1 tablett 1 kord päevas, beriberi ja nakkushaiguste korral tasub võtta lühiajaline (kuni 7 päeva) 1 tablett 2 korda päevas.
Koostis: valge suhkur, hüdraatunud kristalliline glükoos, kuiv maisitärklis, steariinhape, looduslik sidrunimahla kontsentraat (2%), askorbiinhape, maitse identne loodusliku sidruniga, happesuse regulaator - sidrunhape, looduslik toiduvärv.
Hoiatused:mitte võtta, kui olete ülitundlikkus ravimi komponendid, millega kaasneb suurenenud verehüübimine või tromboflebiit, samuti suhkurtõbi.
Säilitamistingimused ja kõlblikkusaeg: säilitada temperatuuril 5 °C kuni 25 °C, suhtelise õhuniiskuse juures mitte üle 75% 24 kuud alates valmistamiskuupäevast.
100 g toote toiteväärtus ja energiasisaldus: |
Valgud – 0,1 g |
Rasvad – 0,1 g |
Süsivesikud – 96,5 g. |
C-vitamiin – 25 mg. |
Energiaväärtus 100 kohta g toodet: 386 kcal |
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele