Amarant mahe, MAHE MAHE, 350 g
Orgaaniline amarant
Amarandi seemned on esiteks õliallikas, mis on oma omadustelt imeline , väärtuslikum kui astelpaju. Neid võib tarbida praetult. Kuumutamisel terad pragunevad ja omandavad meeldiva pähklise maitse. See aitab tõsta hemoglobiini taset ja oluliselt suurendada punaste vereliblede arvu veres. Seemnetest saadud jahu ja teravilju kasutatakse kõige väärtuslikumate lisaainetena dieettoiduainete tootmisel: teraviljad, pagaritooted, pastatooted, kondiitritooted, imikutoidud. Nisujahule lisades omandavad küpsetatud leib ja küpsetised raviomadused ega lähe kauaks seisma. Selle ja paljude teiste täiskasvanute ja laste tervisele kasulike toodete kohta saate lisateavet Biotuse veebisaidilt.
Kasutamine:
1/4 tassi amaranti 3/4 tassi vedelikuga (puljong või tomatimahl) keedetakse 30 minutit.
Amarant sobib ideaalselt kõigile, kellel on gluteeniallergia.Amarant keedetakse nagu putru, millele on lisatud kuivatatud puuvilju või pähkleid, samuti valmistatakse jahu it , millest küpsetatakse väga maitsvat leiba, sellel on unustamatu pähkline maitse, mida jumaldati iidsetel aegadel.Keeda amaranti umbes 35-40 minutit. IdaneminePeske amarandi tera, asetage see kahe märja puuvillase kanga kihi vahele. Niisutage puuvillase kanga ülemist osa aeg-ajalt, kuni ilmuvad amarandid. Tavaliselt ilmuvad amarantide idud teisel päeval. Võite kasutada idandatud amaranti, kui idandid on jõudnud 2 mm kõrgusele.
Muud koostisosad:
Orgaaniline täistera amarant.
Säilitustingimused:Säilitada kuivas, hästi ventileeritavas kohas, ilma teraviljavarude kahjuriteta. Vältige kokkupuudet otsese päikesevalgusega.Partii number ühtib pakendamiskuupäevaga.Säilivusaeg – 12 kuud. Pakkimiskuupäev on märgitud pakendile
Koostis: | ||
Serveerimine: 1/4 tassi (47 g) | ||
Portsjonid konteineri kohta: 10 | ||
portsjoni kohta | % DV* | |
kalorid | 371 | |
Valgud | 14,0 g | |
Rasv kokku | 7 g | |
Süsivesikuid kokku | 65 g |
Klientide küsimused
Esitage oma küsimus
Kliendi arvustused
0
Tagasi sisselogimislehele